#Platform website ini perlukan sedikit masa untuk upload konten berkualiti, Kesabaran anda amat dihargai. terima kasih.

#1    I    #2

Melalui

Strategi 6'Bulan Roadmap "Step-By-Step" Projek Ini.. Jana pendapatan berterusan berulang-ulang kali

Tanpa 'Overtime' Penat Bekerja? Tanpa Letih Menjual Setiap Hari? Tanpa Modal Besar? Melalui Sistem Affiliate Subscription.

Pengenalan

Hadi Mustaqim 37tahun, dilahirkan di hospital besar pulau pinang pada tahun 1986. Anak pertama daripada 6’orang adik-beradik, bertuah dilahirkan daripada keluarga pedagang yang bekerja keras sehingga mencapai kejayaan. Sejak umur 9-tahun kerap-kali pada musim cuti sekolah beliau diberi pendedahan  dengan para pedagang, pengimport, pelanggan tetap yang pada ketika itu ayah dikenali sebagai pemborong dan pengimport produk kecantikan, kosmetik & kesihatan termasuklah pelbagai produk jamu yang dibawa dari negara jiran Indonesia, Thailand dan Filipina. Berkat usaha kerja keras perniagaan kami berkembang menjadi sebuah syarikat pembekal (distributor) dan stokis produk tempatan one stop centre yang lengkap di era itu. 

Berbekalkan pengalaman bertahun-tahun dalam perniagaan dan revolusi bisnes digital,  September 2018 ilham, idea dan misi mewujudkan gagasan bisnes mudah praktikal untuk menghasilkan pendapatan secara konsisten berterusan kepada orang awam bermula. Seiringan waktu yang berjalan, proses pengembangan sistem, strategi dan sesi percubaan bertahun-tahun telah dilakukan sehinggalah formula, sistem & strategi yang jitu dilaksanakan.

Kini, melalui konsep affiliate ecosystem subscription dan roadmap yang jelas. Solusi menambah sumber pendapatan secara konsisten berterusan berulang-ulang kali mudah praktikal dapat direalisasikan melalui platform StokisOnline ini. Doa dan harapan semoga melalui platform bisnes ini anda capai kejayaan hasilkan pendapatan konsisten extra setiap minggu, setiap bulan tanpa henti bersama StokisOnline.com. Salam Maju Jaya.

Alhamdulillah segala puji dan syukur kepada Allah SWT tuhan semesta alam berserta junjungan besar nabi mulia Rasullullah SAW yang membawa rahmat dan karunia tertinggi dalam kehindupan kita sehingga kini.

Jutaan terima kasih kepada seluruh keluarga, ustaz-ustazah, para pakar-pakar dan profesional yang membimbing dalam perihal hukum dan syariah, guru-sifu dan mentor yang sentiasa mendidik hingga kini, sahabat yang menginspirasi ‘all the time’, team crew StokisOnline yang superb-solid telah bekerja keras dalam menjayakan hasil karya terindah dan agung ini untuk kebaikan kita semua di Malaysia dan dimana jua anda berada. Amin.

Salam Maju Jaya kepada ANDA yang sedang membaca tulisan ini terutama para affiliasi ejen-ejen StokisOnline, Salam Hormat! Anda insan HEBAT Luarbiasa!.. Jutaan terima kasih ‘unlimited’ kerana telah bersama kami dalam membantu, menjana & membina kehidupan yang lebih baik demi sinar masa depan yang lebih cerah. In Sha Allah, Doakan bersama semoga tindakan dan usaha yang kita buat pada hari ini membawa rahmat, keberkatan terbaik untuk ekonomi ummat manusia.

In sha Allah..  Disini anda akan lalui pengalaman bisnes terkini yang praktikal hebat-luarbiasa amat mudah hasilkan pendapatan konsisten ibarat “GAJI” setiap minggu.. setiap bulan.. berterusan.. tanpa henti.. (Tips PENTING! : Tonton Semua Video Yang Disediakan)

Sepanjang pengalaman perniagaan dibidang (distributor) pemborong, pengedar, dan pengilang produk-produk kesihatan kecantikan dan kosmetik sejak 1996-2009-2022. Didapati faktor paling penting dalam perniagaan adalah sistem pengurusan dan “Jualan/Sales”.

Antara Faktor Masalah perniagaan yang sering dihadapai oleh peniaga-peniaga adalah masalah jualan(sales) sendu, masalah kekangan modal komitmen hutang tak berbayar, masalah margin untung yang kecil, masalah persaingan perang harga sesama penjual, masalah trend bisnes yang sentiasa berubah-ubah dari masa-kesemasa mengikut peredaran zaman menyebabkan ramai yang terkandas ditengah jalan, ada yang rugi dan fobia/putus dalam bisnes.

Sebenarnya masalah/situasi ini membawa peluang baik dan buruk kepada mereka yang bijak menjalankan perniagaan. Bisnes yang terbaik dapat selesaikan suatu masalah melalui produk ataupun perkhidmatan tertentu. Semua ini bergantung kepada skill/cara individu mengatasi masalah dalam perniagaan yang diceburi walaupun sukar. Namun pada pengalaman saya, ramai mereka yang kecundang berbanding berjaya dalam bisnes yang sentiasa berubah-ubah ikut trend semasa.

Sepanjang pengalaman lebih 15’tahun dalam perniagaan, Kunci asas kejayaan dalam bisnes adalah “Sales/Income yang SUSTAINABLE/Berterusan” amat penting untuk perniagaan dapat beroperasi dengan lancar sepanjang zaman.

Kini, melalui kuasa tekhnologi hujung jari melalui smartphone ios, android dll secara online. Anda dapat hasilkan pendapatan secara berterusan dan konsisten melalui perniagaan secara online,

Kesimpulannya, Matlamat asas Founder StokisOnline.com yang berbahagia tuan Hadi Mustaqim temukan formula mudah praktikal untuk membantu rakyat marhean dapat mampu hasilkan pendapatan sehingga RM13.2k setiap bulan berterusan tanpa henti melalui formula kaedah “Affiliate+Subscription+Ecosystem” = hasilkan pendapatan komisen berlandaskan strategi 6’bulan proses roadmap yang disediakan.

Doa dan harapan semoga ikhtiar dan usaha Ini dapat membantu anda atasi masalah seperti diatas untuk dapat hasilkan pendapatan tanpa henti, tanpa penat menjual sepanjang masa, tanpa simpan stok, tanpa modal besar dan yang pastinya ianya mudah praktikal berkesan melalui teknik yang dinamakan Affiliate Ecosystem didalam StokisOnline.com. Ketahui teknik perniagaan ini dapat bantu anda hasilkan income setiap minggu.. setiap bulan.. berterusan tanpa henti? Sertai Segera, Tonton & Fahami penjelasan video-video yang disediakan.

Affiliate adalah salah satu teknik memasarkan produk dan menjalankan perniagaan di internet. Apabila anda menjadi orang tengah (sebagai ejen Syarikat A) mempromosikan produk syarikat A melalui link affiliate ejen daripada syarikat A, maka anda akan dapat terima bayaran komisen daripada syarikat A dalam jumlah tertentu jika ada orang membeli produk tersebut melalui link affiliate khas anda. Sistem ini hampir sama seperti sistem jualan dropship cuma bezanya sistem ini lebih advance berbanding dropship.

Ecosystem adalah kitaran proses suatu sistem dalam kehidupan daripada bahan asas A kepada hasil jadi B atau C, Ecosystem yang dimaksudkan dalam StokisOnline ini adalah suatu bentuk pengurusan sistem yang disusun khas kepada setiap ejen agar dapat membuka peluang hasilkan pendapatan komisen besar pada setiap minggu melalui sistem subscription pembelian pakej secara berulang-ulang kali melalui strategi sistem affiliate berjangka-masa dan jadual kitaran yang telah ditetapkan.

Subscription adalah terjemahan daripada perkataan melanggan suatu perkhidmatan atau jualbeli bertempoh sepanjang persetujuan dan sepakat dalam perniagaan.

StokisOnline mengambil konsep subscription/melanggan pada setiap minggu bertujuan untuk hasilkan penjualan secara berterusan melalui tetapan belian pakej tertentu pada setiap tarikh 1’hb, 8’hb, 16’hb & 23’hb setiap bulan secara berterusan dan konsisten.

Melalui tetapan belian pakej tertentu oleh ejen affiliate berkaitan, Pembayaran hasil komisen daripada pembahagian keuntungan dikreditkan terus kepada penama akaun bank introduser affiliate mengikut jumlah bayaran tertentu yang telah ditetapkan.

Pembayaran nilai komisen ini dikreditkan pada setiap tarikh 7’hb, 15’hb, 22’hb & 30’hb setiap bulan berdasarkan jumlah belian affiliate ejen mengikut ketetapan terma & syarat syarikat

Affiliate Ecosystem Subscription adalah sistem, strategi dan perancangan tersusun bersepadu oleh StokisOnline.com bertujuan hanya untuk membantu anda sebagai affiliate ejen MAMPU hasilkan pendapatan secara berterusan pada setiap minggu, setiap bulan bahkan setiap tahun dengan cara mudah praktikal berkesan melalui platform bisnes kacang sihat ini.

‘Klik’ Pilih Pakej Affiliate Yang Tersedia :

RM30RM300RM3,300RM33,300

Tonton Video : 6’Bulan Roadmap Step-By-Step Strategy

klik besarkan layar video

Video Teknikal : Cara Kerja Sistem Affiliate StokisOnline

klik besarkan layar video

*zoom in gambarajah

6’Bulan Roadmap

Step-By-Step Strategy

*rujuk video pencerahan klik explore

*rujuk video pencerahan klik explore

Explore : *pendedahan video bagaimana konsep dan strategi ecosystem ini mampu capai kejayaan secara tersusun dan bersistematik berserta roadmap khas step-by-step yang sangat jelas sehingga hasilkan pendapatan pada  setiap minggu berterusan tanpa henti.

Pssttt.. Dah Tonton 2'ViDEO Diatas tu..??

"Kalau anda dah TONTON ViDEO 6'Bulan Roadmap diatas MESTI anda faham dengan jelas tujuan & strategi jadual-jadual ini sangat "powerfull" hasilkan income berterusan tanpa henti.. Jika belum.. disarankan tonton video tersebut sekarang."

*rujuk video pencerahan klik “button” dibawah

Berdasarkan data diatas :

Total Komisen Total Beli Pakej = Total Untung Bersih

RM26,400 RM18,120 = RM18,120

Video penerangan lebih detail klik “Button” Exprore :

Total Fasa-1 + Total Fasa-2 = Total Untung Bersih Setahun

RM18,120  RM439,200 = RM457,320.00+-

Semua Strategy ini sangat powerfull untuk hasilkan side income setiap minggu.. "Just do it.." Info Lanjut?

6' Sebab anda patut buat bisnes ini segera..

RM = UNTUNG+

Keuntungan 100-200% berterusan secara konsisten setiap minggu tanpa henti

Jimat MASA

Pekerjaan hanya 5-10 minit setiap minggu

Mesra PENGGUNA

Pekerjaan hanya dilakukan secara ONLINE.

Strategi

Cukup hanya ada 3'orang pelanggan sahaja.

MUDAH

Konsep bisnes ecosystem bersistematik dan terancang

Praktikal

Bebas masa dan tempat dimana jua anda berada.

Bisnes ini sesuai untuk siapa?

√ Absolutely Khas Untuk Anda

√Orang Muda √Orang Lama √Influenser √Ejen-ejen Bisnes √Ketua Keluarga √Encik Suami √Suri Rumah Sepenuh Masa √Isteri Bekerjaya √Isteri Solehah √Bakal Suami √Calon Isteri √Pelajar-Pelajar18+ √Pekerja Awam √Pekerja Swasta √Ahli Perniagaan dan √OrangBaik&Bijak Seperti Anda

Ini Masanya

B40 ⇒ M40 ⇒ T20 Kekal T20

Raihlah Impian dan Kejayaan Demi Masa Depan Yang Kukuh

Matlamat bisnes Ini untuk..

Pendapatan

Tambah pendapatan tetap atau tidak berpuas hati dengan pendapatan sekarang.

Berniaga

Berniaga tetapi tak tahu bisnes apa yang sesuai

Masa

Mereka yang tiada masa tapi nak tambah sumber pendapatan

Rumah

Berniaga dari rumah tapi tak berani tonjol diri buat video/live

Produk

Berniaga tapi tak nak pegang stok yang banyak

Penat

Penat bekerja '9 to 6' dan nak pencen awal

www.stokisonline.com

Mengapa Mesti Join?

(SECRET 1)

Secara Online & Tidak Mengganggu Pekerjaan Tetap

Mulakan perniagaan yang mampu anda jalankan secara online dengan kapasiti apa yang anda miliki. Walaupun anda sedang belajar di IPTA/S ataupun anda sibuk bekerja kerana ia tidak akan mengganggu atau mengambil masa anda yang banyak untuk menjalankan perniagaan ini.

(SECRET 2)

Komisen Yang Tinggi Adalah Kunci Utama Bisnes Berjaya

Tujuan utama berniaga adalah mendapatkan keuntungan berterusan berulang-ulang kali untuk menyara kehidupan sekeluarga. Jadi komisen yang tinggi, sistematik dan hasil pulangan yang konsisten memainkan peranan penting kepada individu, keluarga mahupun sebuah organisasi perniagaan untuk berkembang kukuh sepanjang masa.

(SECRET 3)

3’Langkah Mudah. Join, Recruit 3’Ejen, Follow Ecosystem

Follow saja role-bisnes model Roadmap yang telah dijelaskan. gunakan ilmu dan sistem yang telah diberikan untuk menghasilkan pulangan yang lumayan dan memaksimumkan keuntungan pada setiap minggu berterusan tanpa henti.

Customers reviews

Apa Kata Mereka

Sertai Sekarang!

Tonton Video : Kesimpulan Affiliate-Ecosystem by Founder

Pilih & "Klik" pilihan #1 atau #2

We will coach and help you achieve goals. At Stokisonline, we can help you every step of the way. Join our family and own your success. What are you waiting for? Take the first step today.

We Are Here To Assist You

join free masterclass webinar

need more detail information? fill out form below..

© 2023 All Rights Reserved by STOKISONLINE – Disclaimer –Term & Conditions – Privacy Policy

Open chat
1
Cara Hasilkan 6.6k Setiap Minggu?
Kepakaran Kami di Stokis Online Malaysia Membantu Anda Hasilkan Side-Income secara konsisten 60-6.6k Setiap Minggu Melalui Teknik Ecosystem-Affiliate paling cara mudah praktikal berkesan.
..
Ini kisah perjalanan founder Stokis Online bina bisnes unik demi kesejahteraan bebas kewangan orang ramai melalui StokisOnline.
.
Semoga bisnes ini dapat membantu insan dan menjadi ladang amal kebaikan untuk semua, mendapat redho keberkatan Tuhan Yang Maha Esa secara konsistan, amin in sha Allah. semoga bermanfaat
.
Hadi Mustaqim 36tahun, dilahirkan di hospital besar pulau pinang pada tahun 1986. bertuah dilahirkan daripada keluarga bisnes yang bekerja keras sehingga mencapai kejayaan.
.
Sejak umur 9-tahun bila cuti sekolah ayah selalu bawa aku berjumpa dengan para pedagang, pengimport, pelanggan tetap kesana-kesini.
.
Ayah dikenali sebagai pemborong dan pengimport produk kesihatan dan kosmetik yang dibawa dari negara jiran Indonesia, Thailand dan Philipina sehingga berkembang menjadi sebuah syarikat distributor dan stokis produk tempatan one stop centre yang lengkap.
.
Alhamdulillah persaing-pesaing bisnes kami majoritinya syarikat hebat dalam industri ini.
.
Dalam keadaan bisnes yang stabil dan berkembang. Hidup ini terasa sangat indah, kewangan melimpah, dapat shopping, rumah selesa, kereta idaman, bebas masa sehingga dapat jelajah melancong keluar negara Eropah, Amerika, negara-negara Arab, Jepun, China, benua Australia dll aku dah sampai.
.
Namun, dalam gemilang hidup, kadang kala aku terfikir kenapa Allah lahirkan aku dalam keluarga serba ada dan selesa sebegini.
.
Alhamdulillah Syukur nikmat, aku diberi akses dan peluang untuk jalankan bisnes.. networking yang mantap.. sehinggalah memiliki asset property.. kenderaan.. kilang.. syarikat itu dan ini.
.
Namun dalam kesenangan dan pelbagai akses kemudahan hidup.
.
Jauh dari sudut hati aku terfikir mengapa rezeki rakan sekeliling hidup tak macam aku. Mereka hidup kerja keras bating tulang setiap hari, kerja overtime demi duit gaji sedikit lebih, OT double.. triple payout dikala cuti hari peristiwa terpaksa dilakukan demi menampung keperluan hidup. Kuat aku berfikir solusi dan cara agar dapat bantu kongsi kebahagiaan hidup jemput rezeki besar. Jauh sudut hati nak saja aku berkata buat cara itu dan ini untuk berjaya dalam hidup namun itu tak mampu aku lakukan.
.
Impian aku dapat berkongsi nikmat hidup bebas masa ada duit extra untuk hidup lebih bermakna bersama keluarga, sahabat dan masyarakat.
.
Hidup aku lengkap serba ada, ada kalanya aku terlalu merendahkan diri untuk jaga hati perasaan lawan bicara. Namun aku tak menyesal pilih hidup cara low profile sederhana hingga kini.
.
Aku merenung berfikir cara nak bantu mereka hidup lebih selesa.
.
Sejak 2014, pelbagai cara aku buat, aku sediakan budget tahunan program untuk membantu dalam konteks bina bisnes.
.
Aku bantu kawan copy paste bisnes dengan cara buka beberapa cawangan didalam pasaraya dan hypermarket namun penghujungnya kecundang sebab jiwa pemalas dan tak jujur
.
Bantu kawan bagi modal asas, renovasi kedai, bagi hutang beli barang bisnes al-hasil hilang entah kemana dan banyak lagi..
.
4-tahun aku bergelut cuba bantu al-hasil rugi tergigit diri sendiri.
.
Kalau ikutkan kehendak rasa kesal hati, aku saman saja semua yang terlibat. Biar padan muka tapi itu tidak kulakukan..
.
Turning Point
.
Pada pertengahan tahun 2018, aku temukan kaedah cara tepat, jitu dapat bantu ramai manusia atasi masalah cara jemput rezeki tambah income setiap minggu,
.
Aku berguru dengan pelbagai sifu, mentor dan coach tersohor di Malaysia sejak tahun 2011 secara offline dan online.
.
Berbekalkan pengalaman bertahun-tahun, aku bina bisnes kali ini agar semua orang dapat buat income pasif yang selesa setiap minggu.
.
Aku temukan kata kunci “apa yang penting kerja sama” menjadi motto asas dalam bisnes kali ini.
.
Aku serius belajar menuntut ilmu digital kesana-kesini bertungkus lumus untuk siapkan legacy ini.
.
Pelbagai proses R&D.. try & error.. adjust by adjustment aku hadap sehinggalah kalendar bertukar ganti tahun 2021.
.
Alhamdulillah syukur Allah jua yang mendidik aku all the time, suka duka pahit manis aku dah hadap, now all is done, improvement by improving dah buat dan keep improving.
.
Motto bisnes, “Buat Kasi Jadi Sampai Jadi Sampai BERJAYA”
.
Aku berjaya hasilkan bisnes padu, bisnes out of the box. bisnes unik lain daripada yang lain yang ada dipasaran.
.
Paling BEST, Orang yang tak biasa menjual pun mampu buat jika ada keinginan untuk maju sehingga berjaya
.
Berkat sokongan keluarga, Joe dan kawan-kawan Stokis Online telah dijayakan dengan motif untuk dapat bantu lebih ramai insan-insan yang memerlukan bagi menambah sumber pendapatan dengan kaedah yang mudah
.
Syukur tak terhingga Stokis Online berada pada masa yang sangat tepat di kala musim pendamik C19 dimana ramai insan di Malaysia terjejas pendapatan dan Stokis Online hadir untuk bantu meringgankan beban kewangan dangan cara bisnes yang unik.
.
Melalui bisnes konsep yang ada dalam StokisOnline, semoga suara keluhan para peniaga perang diskaun harga margin tipis menggila, bisnes slow, tidak ada pembeli, hutang tak bayar, tak pandai bisnes, bisnes bermusim semuanya teratasi dengan teknik "ecosystem-affiliate" dalam StokisOnline.
.
In sha Allah
.
Kami sangat yakin Anda dapat hasilkan income 6.6k atau bersamaan nilai pendapatan bersih RM3.3K setiap minggu dengan cara yang paling mudah praktikal berkesan asalkan diri ada kemahuan untuk maju dan berjaya.
.
In sha Allah Bismillah
.
Ayuh, Sama-sama kita jemput rezeki. Doa dan harapan agar kita semua dapat hidup lebih sejahtera, dan hidup berbakti kepada diri, keluarga, masyarakat dan negara.
.
Rumusan akhir kata,
.
Impian cita-cita aku, nak lihat ramai orang bebas masalah kewangan yang selama bertahun-tahun telah aku usahakan ini capai kejayaan.
.
Semuanya Demi Anda.. Demi Kebaikan.. Keberkatan Demi Allah dan Nabi..
.
Dan bila tiba masa ditanya soalan “apa yang kamu kerjakan semasa HIDUP didunia?” Aku dapat jawab soalan itu dengan jawapan yang tenang, baik dan berbahagia.
.
Jadi..
Bersedia dan SERIUS bina side-income setiap minggu secara berterusan?
.
klik butang hijau "open chat" sekarang
.
Salam Maju Jaya
Founder & team StokisOnline
Tn.Hadi Mustaqim