Produk, Big Why, Background History & Objective.

Play video ;

Asas bisnes ini dibina adalah untuk membantu masyarakat menceburi bidang bisnes melalui platform sistem dan affiliate blueprint strategy untuk bantu menambah sumber pendapatan berjangka dan berkala melalui teknik yang praktikal dan mudah.

Struktur asas bisnes ini telah melalui proses R&D selama lebih 3 tahun sejak tahun 2018 bagi memastikan bisnes ini dapat membawa manfaat kepada pengguna dalam masyarakat.

Selama 3 tahun ini, hasil R&D telah membawa hasil yang baik dan positif

Semoga bisnes ini dapat memberi manfaat kebaikan untuk kita semua dalam redho dan kasih sayang-Nya. 

Stokis Online sangat prihatin dalam memilih produk yang dapat memberi kebaikan dan khasiat kesihatan untuk pengguna, oleh itu Stokis Online memilih produk kekacang sebagai pilihan ini untuk memberi manfaat nutrisi pemakanan yang terbaik. Semoga bisnes ini berkat. Amin

Isi Kandungan dan Khasiat Nutrisi Premium Nuts :

#Pistachio #Almond #Hazelnut #Walnut #Green Pumkin Seed

Info khasiat dijelaskan secara video untuk ilmu yang lebih berkesan.

Play Video : Khasiat memakan Pistachio Nuts (kacang cerdik)

Play Video : Khasiat memakan Almond Nuts (kacang badam)

Play Video : Khasiat memakan Hazelnuts (kacang hazel)

Play Video : Khasiat memakan Walnuts (kacang cerdik)

Play Video : Khasiat memakan Green Pumkin Seed (biji labu hijau)

Asas Kunci Utama kejayaan Stokis Online adalah jadual “blueprint strategy” dibawah ini.

Action anda pada hari ini mampu mengubah kehidupan anda kearah lebih baik selaras dengan strategy blueprint yang telah dijelaskan.

All management by : Stokis Online Trading 87 Persiaran Mayang Pasir 5, 11950 Bayan Lepas, Penang.

Hotline : 017-9898 150

DISCLAMER:

You have to work hard to earn money. Different poeple could be different result. Most of the audiance here they have good products to sell (eg. By recommendation to gain commisission, services etc). This program doesn’t promise you to be rich. You have to work hard to make paid commission sales in this business. You also have a risk of not making any result at all. We teach how to start this business from zero based on our real experience in doing many businesses. From doing research to make the sales to serve the customers. It’s NOT magic.The risk is on our side. We are proud and happy that we are doing business together and growing

Disclaimer: Stokis Online, We don’t believe in “get rich” programs – only in hard work, adding value and creating a cutting-edge space that helps people build a business that brings fulfilment, freedom and income they desire. Our aims are intended to help you share your message with a wider audience and to make a difference in the world while growing your business. As stipulated by law, we can not and do not make any guarantees about your ability to get results or earn any money with our ideas, information, tools or strategies. We’re here to shed light unto a path that is for the chosen ones. It’s not for the weak of heart or the frail of spirit. It’s for the strong and the wise and the inspired. It’s for those who follow their soul’s calling. No apologies. No regrets. So we are here to help you achieve that, but it’s up to YOU to take action. Agreed? We just want to help by giving great content, direction and strategies that move you forward. All products and services by our company are for educational and informational purposes only. Nothing on this page, any of our websites, or any of our content or curriculum is a promise or guarantee of results or future earnings, and we do not offer any legal, medical, tax or other professional advice. Any financial numbers referenced here, or on any of our sites, are illustrative of concepts only and should not be considered average earnings, exact earnings, or promises for actual or future performance. Making decisions based on any information presented in our products, events, services, or web site, should be done only with the knowledge that you could experience significant losses, or make no money at all. Use caution and seek the advice of qualified professionals when attempting any lifestyle change or business or financial endeavor. Check with your accountant, lawyer or professional advisor, before acting on this or any information. You alone are responsible and accountable for your decisions, actions and results in life, and by your registration here you agree not to attempt to hold us liable for your decisions, actions or results, at any time, under any circumstance. We share this with you since transparency and integrity are important to us and we hold ourselves (and you) accountable to these claims. Thanks for checking in. Until next time, dream big, embrace growth and change, and allow your passion to fuel your life.

© 2021 ALL COPYRIGHTS RESERVED by STOKIS ONLINE

Open chat
1
Cara Hasilkan 6.6k Setiap Minggu?
Kepakaran Kami di Stokis Online Malaysia Membantu Anda Hasilkan Side-Income secara konsisten 60-6.6k Setiap Minggu Melalui Teknik Ecosystem-Affiliate paling cara mudah praktikal berkesan.
..
Ini kisah perjalanan founder Stokis Online bina bisnes unik demi kesejahteraan bebas kewangan orang ramai melalui StokisOnline.
.
Semoga bisnes ini dapat membantu insan dan menjadi ladang amal kebaikan untuk semua, mendapat redho keberkatan Tuhan Yang Maha Esa secara konsistan, amin in sha Allah. semoga bermanfaat
.
Hadi Mustaqim 36tahun, dilahirkan di hospital besar pulau pinang pada tahun 1986. bertuah dilahirkan daripada keluarga bisnes yang bekerja keras sehingga mencapai kejayaan.
.
Sejak umur 9-tahun bila cuti sekolah ayah selalu bawa aku berjumpa dengan para pedagang, pengimport, pelanggan tetap kesana-kesini.
.
Ayah dikenali sebagai pemborong dan pengimport produk kesihatan dan kosmetik yang dibawa dari negara jiran Indonesia, Thailand dan Philipina sehingga berkembang menjadi sebuah syarikat distributor dan stokis produk tempatan one stop centre yang lengkap.
.
Alhamdulillah persaing-pesaing bisnes kami majoritinya syarikat hebat dalam industri ini.
.
Dalam keadaan bisnes yang stabil dan berkembang. Hidup ini terasa sangat indah, kewangan melimpah, dapat shopping, rumah selesa, kereta idaman, bebas masa sehingga dapat jelajah melancong keluar negara Eropah, Amerika, negara-negara Arab, Jepun, China, benua Australia dll aku dah sampai.
.
Namun, dalam gemilang hidup, kadang kala aku terfikir kenapa Allah lahirkan aku dalam keluarga serba ada dan selesa sebegini.
.
Alhamdulillah Syukur nikmat, aku diberi akses dan peluang untuk jalankan bisnes.. networking yang mantap.. sehinggalah memiliki asset property.. kenderaan.. kilang.. syarikat itu dan ini.
.
Namun dalam kesenangan dan pelbagai akses kemudahan hidup.
.
Jauh dari sudut hati aku terfikir mengapa rezeki rakan sekeliling hidup tak macam aku. Mereka hidup kerja keras bating tulang setiap hari, kerja overtime demi duit gaji sedikit lebih, OT double.. triple payout dikala cuti hari peristiwa terpaksa dilakukan demi menampung keperluan hidup. Kuat aku berfikir solusi dan cara agar dapat bantu kongsi kebahagiaan hidup jemput rezeki besar. Jauh sudut hati nak saja aku berkata buat cara itu dan ini untuk berjaya dalam hidup namun itu tak mampu aku lakukan.
.
Impian aku dapat berkongsi nikmat hidup bebas masa ada duit extra untuk hidup lebih bermakna bersama keluarga, sahabat dan masyarakat.
.
Hidup aku lengkap serba ada, ada kalanya aku terlalu merendahkan diri untuk jaga hati perasaan lawan bicara. Namun aku tak menyesal pilih hidup cara low profile sederhana hingga kini.
.
Aku merenung berfikir cara nak bantu mereka hidup lebih selesa.
.
Sejak 2014, pelbagai cara aku buat, aku sediakan budget tahunan program untuk membantu dalam konteks bina bisnes.
.
Aku bantu kawan copy paste bisnes dengan cara buka beberapa cawangan didalam pasaraya dan hypermarket namun penghujungnya kecundang sebab jiwa pemalas dan tak jujur
.
Bantu kawan bagi modal asas, renovasi kedai, bagi hutang beli barang bisnes al-hasil hilang entah kemana dan banyak lagi..
.
4-tahun aku bergelut cuba bantu al-hasil rugi tergigit diri sendiri.
.
Kalau ikutkan kehendak rasa kesal hati, aku saman saja semua yang terlibat. Biar padan muka tapi itu tidak kulakukan..
.
Turning Point
.
Pada pertengahan tahun 2018, aku temukan kaedah cara tepat, jitu dapat bantu ramai manusia atasi masalah cara jemput rezeki tambah income setiap minggu,
.
Aku berguru dengan pelbagai sifu, mentor dan coach tersohor di Malaysia sejak tahun 2011 secara offline dan online.
.
Berbekalkan pengalaman bertahun-tahun, aku bina bisnes kali ini agar semua orang dapat buat income pasif yang selesa setiap minggu.
.
Aku temukan kata kunci “apa yang penting kerja sama” menjadi motto asas dalam bisnes kali ini.
.
Aku serius belajar menuntut ilmu digital kesana-kesini bertungkus lumus untuk siapkan legacy ini.
.
Pelbagai proses R&D.. try & error.. adjust by adjustment aku hadap sehinggalah kalendar bertukar ganti tahun 2021.
.
Alhamdulillah syukur Allah jua yang mendidik aku all the time, suka duka pahit manis aku dah hadap, now all is done, improvement by improving dah buat dan keep improving.
.
Motto bisnes, “Buat Kasi Jadi Sampai Jadi Sampai BERJAYA”
.
Aku berjaya hasilkan bisnes padu, bisnes out of the box. bisnes unik lain daripada yang lain yang ada dipasaran.
.
Paling BEST, Orang yang tak biasa menjual pun mampu buat jika ada keinginan untuk maju sehingga berjaya
.
Berkat sokongan keluarga, Joe dan kawan-kawan Stokis Online telah dijayakan dengan motif untuk dapat bantu lebih ramai insan-insan yang memerlukan bagi menambah sumber pendapatan dengan kaedah yang mudah
.
Syukur tak terhingga Stokis Online berada pada masa yang sangat tepat di kala musim pendamik C19 dimana ramai insan di Malaysia terjejas pendapatan dan Stokis Online hadir untuk bantu meringgankan beban kewangan dangan cara bisnes yang unik.
.
Melalui bisnes konsep yang ada dalam StokisOnline, semoga suara keluhan para peniaga perang diskaun harga margin tipis menggila, bisnes slow, tidak ada pembeli, hutang tak bayar, tak pandai bisnes, bisnes bermusim semuanya teratasi dengan teknik "ecosystem-affiliate" dalam StokisOnline.
.
In sha Allah
.
Kami sangat yakin Anda dapat hasilkan income 6.6k atau bersamaan nilai pendapatan bersih RM3.3K setiap minggu dengan cara yang paling mudah praktikal berkesan asalkan diri ada kemahuan untuk maju dan berjaya.
.
In sha Allah Bismillah
.
Ayuh, Sama-sama kita jemput rezeki. Doa dan harapan agar kita semua dapat hidup lebih sejahtera, dan hidup berbakti kepada diri, keluarga, masyarakat dan negara.
.
Rumusan akhir kata,
.
Impian cita-cita aku, nak lihat ramai orang bebas masalah kewangan yang selama bertahun-tahun telah aku usahakan ini capai kejayaan.
.
Semuanya Demi Anda.. Demi Kebaikan.. Keberkatan Demi Allah dan Nabi..
.
Dan bila tiba masa ditanya soalan “apa yang kamu kerjakan semasa HIDUP didunia?” Aku dapat jawab soalan itu dengan jawapan yang tenang, baik dan berbahagia.
.
Jadi..
Bersedia dan SERIUS bina side-income setiap minggu secara berterusan?
.
klik butang hijau "open chat" sekarang
.
Salam Maju Jaya
Founder & team StokisOnline
Tn.Hadi Mustaqim