Kepakaran Kami Membantu Anda Hasilkan Side-Income Rm600 Rm6,600 Rm66,600 Setiap Minggu Melalui Sistem Paduan Affiliate-Subscription Paling Mudah, Praktikal Berkesan.

www.stokisonline.com

Bersama StokisOnline..

Tn. Hadi Mustaqim.. (Founder)

PERHATIAN : Bisnes ini tidak sesuai kepada sesiapa yang hanya nak bisnes “MAGIC” ada hasil 1 hari terus jadi kaya-raya, dan “FANCY” copywriting yang terover panjang atau skrip closing “MEMUKAU”. Ia adalah BISNES NYATA hasil daripada pengalaman naik-turun-naik dalam dunia bisnes sebenar, Strategy business growth yang telah disusun khas terperinci untuk anda BERJAYA dengan semudah yang mungkin.

“Skip Bacaan, Klik Butang Hijau Dibawah Untuk Terus Fahami Asas Konsep Strategi Hasilkan Pendapatan Setiap Minggu.”

“Info Lanjut.. Baca Sampai Habis..”

Saudaraku.. Kami Temukan Formula Mudah Dan Tepat Untuk Hasilkan Pendapatan Secara Mingguan Dengan Praktikal & Berkesan Tanpa Perlu Penat Menjual Setiap Hari !!!

Disini Anda..

TAK PERLU Bekerja Ikut Masa Kerja Harian Syarikat Dari Pagi Ke Petang Bahkan Sehingga Larut Malam,

TAK PERLU Bekerja Menghadap Mesin Jentera Berat Yang Dapat Membahayakan Keselamatan Diri Atau Menjejaskan Kesihatan Anda Dan Keluarga. 

TAK PERLU Bekerja Siang Malam, Hujan Panas, Kesana Kesini Kejar Trip Semata-mata Untuk Dapatkan Duit Extra,

TAK PERLU Paksa Diri Bekerja Lebih Masa / Overtime lebih 12’jam Bekerja Demi Sedikit Upah Duit Gaji Tambahan,

TAK PERLU Berpisah Berjam-jam Setiap Hari Hantar Anak Ke Pusat Jagaan Transit/Pengasuh Disebab Terikat Dengan Komitmen Kerjaya / Pekerjaan,

TAK PERLU Risau / Sedih / Malu Dimarahi Pihak Atasan Disebabkan Pekerjaan Yang Tidak Mencapai Target KPi Syarikat,

TAK PERLU Buat 2,3,4 Pekerjaan Part-Time Demi Menambah Pendapatan Anda Sekeluarga Untuk Menampung Keperluan Kos Sara Hidup Yang Semakin Mahal Dan Tinggi,

PALING BEST BILA DAH BERJAYA DISINI ANDA :

MAMPU Ubah Tahap Kehidupan Anda Kepada Lebih Baik, Bebas Masa, Bebas Kewangan, Jiwa Tenang, Hati Gembira Dan Hidup Santai Bersama Keluarga, Sahabat, Masyarakat Tanpa Terikat Kerjaya Pekerjaan Setiap Hari,

MAMPU Menampung Kos Sara Hidup Yang Semakin Hari Semakin Mahal/Tinggi Dengan Hati Yang Tenang, Selesa Dan Bebas Kewangan,

MAMPU Ada Masa Untuk Lakukan Hobi/Aktiviti Menarik Seperti Melancong Explore Dalam Negara Dan Keluar Negara Yang Anda Suka Tanpa Perlu Kelulusan Cuti Bekerja,

MAMPU Mendirikan Rumah Tangga Dengan Persedian Yang Lebih Baik, Terjamin Dan Hidup Bahagia Tanpa Ada Masalah Kewangan,

MAMPU Membantu Meringankan Tanggungan Beban Belanja Bulanan Mak-Ayah, Pasangan Hidup Dan Anak-anak,

MAMPU Meluangkan Sepenuh Masa Mendidik, Melihat Perkembangan Anak-anak Membesar Hingga Dewasa Dan Hidup Bahagia Bersama Keluarga Tersayang,

MAMPU Memberi Pendidikan Terbaik Kepada Anak-anak Tercinta Tanpa Berkorban Wang Simpanan KWSP, Jual Tanah/Asset Atau Meminta Bantuan Saudara-Mara Dan Badan Kebajikan,

MAMPU Melangsaikan Hutang Piutang, Komitmen Bulanan Seperti Tunggakan Bil-bil, Ansuran Bulanan Rumah, Kereta, Pinjaman Yang Membebani Hidup,

√ MAMPU Miliki Barangan Berharga Seperti Emas, Barangan Mewah, Rumah Idaman, Kereta Impian, Hidup Selesa Tanpa Perlu Berhutang Atau Meminjam Wang,

MAMPU Menyimpan Wang Simpanan Demi Menjamin Masa Depan Hari Tua Yang Baik, Selesa Tanpa Terpaksa Bekerja Dihari Tua.

Melalui Strategi Unik Pengurusan Affiliate Terstruktur StokisOnline Ini Anda :

√ TAK PERLU Lagi Simpan Stok Bawah Bucu Katil Sebab Barang Tak Laku,

TAK PERLU Pening Kepala Keluar Modal Besar Untuk Mulakan Bisnes Yang Belum Tentu Berjaya,

TAK PERLU Rutin Harian Buka-Tutup Kedai Lebih 10-24jam Setiap Hari Siang dan Malam,

TAK PERLU Berkorban Margin Untung Demi Bersaing Berebut Pelanggan Dengan Cara “Price War” Melalui-Reward, Harga Diskaun Untuk Menarik Minat Pembeli,

√ TAK PERLU Penat dan Stress Menjual Barang/Produk/Servis Perkhidmatan Kehulu-Kehilir Setiap Hari,

TAK PERLU Jadi Influencer Orang Terkenal Pamer Harta Untuk Mulakan Bisnes Dan Jadi Kaya.

 TAK PERLU Bakar Duit Bayar Iklan FB Ad’s, iG Ad’s, Yang Belum Pasti Ada Hasil Pulangan Yang Jelas,

√ TAK PERLU Mula Bisnes dari Bawah Semula, Penat Fikir, Susah Payah Mengikuti Trend Bisnes Bermusim Demi Menampung Kos Sara Hidup,

TAK PERLU Risau Duit Hangus Melebur Disebabkan Tersalah Buat Pelaburan Yang Tak Pasti Dan Merugikan,

StokisOnline ini bukan bisnes pasaran XSaham XInvestment XForex XMLM XInsurance, XCrypto yang kita tidak dapat ukur dan pastikan hasil pekerjaan untuk tempoh masa yang panjang.

Bisnes Affiliate-Subscription Referral ini mampu hasilkan income setiap minggu melalui kaedah khas “Affiliate Blueprint Strategy” (ABS). Dalam “ABS” ini, Anda cuma perlukan 3’perkara mudah iaitu, #1 Join ejen, #2 recruit 3’orang ejen affiliate-subcsription, #3 beli pakej setiap minggu untuk hasilkan income melalui komisen. Ejen perlukan tempoh masa 3-6’bulan bina asas income yang stabil, ikuti langkah strategi “ABS” yang disediakan untuk capai matlamat sehingga berjaya.

Paling Penting :  Bisnes Mudah, Jimat Masa, Join bisnes pun Senang, Coaching Zoom Diberikan, Income Setiap Minggu Mahsyukk, POSTAGE HQ Uruskan, Semuanya ONLINE.. Senang Giler!! 

PENDEK CERITA, Dengan Tahap Kewangan Yang Baik Dan Stabil, Kita Dapat Nikmati Hidup Ini Dengan Lebih Baik Dan Selesa. Merasai Erti Hidup Dengan Lebih Bersyukur Bahagia Bersama Orang-orang Tersayang Sebelum Penghujung Hidup. Semoga Tuhan Merahmati Dan Mengizinkan, Amin.

Strategi Mudah Praktikal Berkesan.. Buat Duit Secara Konsisten Setiap Minggu.. Setiap Bulan.. Bahkan Setiap Tahun..!!

Produk :

Ini Saatnya Cipta & Hasilkan Pendapatan Melalui Teknik Mudah, Pantas, Selamat, Demi Masa Depan Yang Lebih Terjamin !!

Apa Kata Mereka Yang Dah Join Ejen

Feedback Mereka Yang Dah Join Ejen

"Bayangkan.. Hana cuma perlu ada 3-orang custumer je join ejen affiliate ni, lepas tu bisnes jalan seolah-olah auto ikut strategi yang disediakan. Ini konsep bisnes yang sangat bagus, mudah dan praktikal untuk berjaya, sebab itu Hana join bisnes ini"
Hana Mazlinda
Guru Matematik
"Tak perlu penat susah payah menjual produk, follow jer "blueprint strategi" seperti yang coach ajarkan, sangat membantu dan friendly"
Hilmi Zulkifli
Juru Teknik
"Tak guna membaca dan tengok je tanpa bertindak, Saya dah buktikan sendiri bisnes ni memang praktikal berkesan."
Sakthi
General Manager, SAG
"Pada mulanya saja test syok-syok join bisnes ni, tak sangka la pulak nak jadi rezeki bisnes ni memang sangat mudah, sangat2 recommended"
Noor Hasnah
Akauntan
"Sistem strategy dan bimbingan yang diberikan memang praktikal dan senang, kerani ofis seperti saya pun boleh buat tambah lagi orang hebat diluar sana"
Danila Hasnul
Kerani
"Saya tak pandai bisnes, tak pandai jual produk. Alhamdulillah bisnes ini memang senang dan praktikal. Ada matlamat yang jelas, betul kata coach Hadi just follow saja strategi yang diajarkan."
Siti Aisyah
Operator Kilang

Feedback Whatsapp Chat Dah Join Ejen

Previous slide
Next slide
"Saya mengenali keluarga Tn. Hadi ini sejak kecil lagi, saya yakin hasil bisnes yang tuan Hadi kembangkan ini akan berjaya seperti kejayaan bisnes nya yang lain. sebab tu saya join bisnes ini"
Mohd Shameer
Safety Officer
"Saya sangat mengenali adik ipar saya bila buat bisnes mesti WOW! Sebab tu saya join, dalam masa 7'hari saya dah ada 5'ejen hasil ilmu dan tunjuk ajar yang diberikan. Alhamdulillah."
Noorain
Manager

Kenali Founder StokisOnline

Tn. Hadi Mustaqim

😃Hi.. Bantu anda cara hasilkan INCOME Rm6,600 setiap minggu dengan mudah praktikal berkesan.

..
Ini kisah perjalanan founder StokisOnline bina bisnes unik demi kesejahteraan bebas masalah kewangan ramai orang melalui bisnes mudah praktikal berkesan demi Allah dan Nabi sehinggalah kini, in sha Allah. semoga bermanfaat
.
Aku Hadi Mustaqim, hidup aku bertuah dilahirkan daripada keluarga bisnes yang bekerja keras sehingga mencapai kejayaan.
.
Sejak umur 9-tahun bila cuti sekolah ayah selalu bawa aku berjumpa dengan para pedagang, pengimport, pelanggan tetap kesana-kesini.
.
Ayah dikenali sebagai pengimport produk kosmetik dan kesihatan dibawa dari negara jiran sehingga berkembang menjadi sebuah syarikat distributor dan stokis di bahagian utara semenanjung Malaysia.
.
Alhamdulillah persaing-pesaing bisnes kami majoritinya non-malay dibidang industri ini.
.
Hidup ini terasa sangat indah, melancong keluar negara Eropah, Amerika, negara-negara Arab, Jepun, China dan Australia aku dah sampai. Kuasa kewangan dapat beli itu dan ini, dapat nikmati makanan di restaurant2 mewah tanpa berfikir harga sehinggalah menginap di hotel-hotel mewah dengan selesa bersama keluarga tersayang hidup bahagia penuh syukur dengan segala nikmat!
.
Namun, dalam gemilang hidup, kadang kala aku terfikir kenapa Allah lahirkan aku dalam keluarga serba ada dan selesa sebegini.
.
Alhamdulillah Syukur aku diberi akses dan peluang untuk ada bisnes.. networking.. beberapa asset rumah.. kereta.. kilang.. syarikat itu dan ini hingga kini.
.
Namun dalam pelbagai akses kemudahan hidup.
.
Jauh dari sudut hati aku terfikir kenapa nasib rezeki rakan sekeliling hidup tak macam aku. Mereka hidup kerja keras bating tulang setiap hari, kerja overtime demi extra pendapatan, income double triple payout dikala cuti hari peristiwa terpaksa dilakukan demi mencukupi keperluan hidup daripada meluangkan masa berkualiti bersama keluarga tersayang demi duit extra daripada hasil kerja overtime itu. Daripada situasi ini, Kuat aku memikir solusi agar dapat bantu mereka atasi masalah sempit kewangan menjadi lapang dalam bahagia. Jauh sudut hati nak saja aku berkata cara jemput rezeki itu mudah! buat cara itu dan ini untuk berjaya dalam hidup namun itu tak mampu aku lakukan ketika itu.
.
Aku ingin sangat berkongsi nikmat cara hidup bebas masa ada duit extra bebas kewangan dan hidup lebih bermakna bersama keluarga, sahabat dan masyarakat.
.
Hidup aku lengkap serba ada, ada kalanya aku terlalu merendahkan diri untuk jaga hati perasaan lawan bicara. Namun aku tak menyesal pilih hidup cara low profile sederhana hingga kini.
.
Aku merenung berfikir cara nak bantu mereka hidup lebih selesa hasil daripada perniagaan mudah untuk mereka jalankan.
.
Sejak 2014, pelbagai cara aku buat, aku sediakan budget tahunan program untuk membantu dalam konteks bina bisnes.
.
Bantu kawan copy paste bisnes seperti yang aku buat ketika itu namun penghujungnya kecundang sebab jiwa pemalas dan tak jujur
.
Bantu kawan bagi hutang untuk modal bisnes al-hasil hilang entah kemana dan banyak lagi..
.
4-tahun aku bergelut cuba support al-hasil duit habis merugi tergigit diri sendiri.
.
Kalau ikutkan kehendak rasa kesal hati, aku saman saja semua yang terlibat. Biar padan muka tapi itu tidak kulakukan..
.
Pertengahan tahun 2018, aku temukan kaedah cara tepat dan jitu dapat bantu ramai manusia atasi masalah cara tambah income setiap bulan,
.
Aku berguru dengan pelbagai sifu, mentor dan coach sejak tahun 2011 secara offline dan online.
.
Berbekalkan pengalaman bertahun-tahun, aku bina bisnes kali ini agar semua org dapat income pasif yang selesa setiap bulan.
.
Aku temukan kata kunci “apa yang penting kerja sama” menjadi motto asas dalam bisnes kali ini.
.
Aku serius belajar menuntut ilmu digital kesana-kesini bertungkus lumus untuk siapkan legacy ini.
.
Pelbagai proses R&D.. try & error.. adjust by adjustment aku hadap sehinggalah kalendar bertukar ganti tahun 2021.
.
Alhamdulillah syukur Allah jua yang mendidik aku all the time, suka duka pahit manis aku dah hadap, now all is done, improvement by improving dah buat dan keep improving.
.
So.. motto tahun ini, “Buat Kasi Jadi Sampai Jadi Sampai BERJAYA”
.
Aku berjaya hasilkan bisnes padu, bisnes out of the box. bisnes unik lain daripada yang lain yang ada dipasaran.
.
Paling BEST, Orang yang tak biasa menjual pun mampu buat jika ada keinginan untuk maju sehingga berjaya
.
Berkat sokongan keluarga, Joe dan kawan-kawan StokisOnline telah dijayakan dengan motif untuk bantu lebih ramai insan-insan yang memerlukan bagi menambah income dengan kaedah yang mudah
.
Syukur tak terhingga StokisOnline berada pada masa yang sangat tepat di kala musim pendamik C19 dimana ramai insan terjejas sumber pendapatan StokisOnline hadir untuk bantu meringgankan kewangan dangan cara bisnes yang unik.
.
Dengan Bisnes konsep yang ada dalam StokisOnline, suara keluhan peniaga perang diskaun harga margin tipis menggila, bisnes slow, tidak ada pembeli, hutang tak bayar, tak pandai bisnes, bisnes bermusim semuanya teratasi dengan Advance Blueprint Strategy dalam StokisOnline.
.
In sha Allah
.
Kami sangat yakin Anda dapat hasilkan income pendapatan bersih RM3.3K setiap minggu dengan cara yang paling mudah praktikal berkesan asalkan diri ada kemahuan untuk maju dan berjaya.
.
In sha Allah Bismillah
.
Ayuh, Sama-sama kita jemput rezeki dengan doa dan harapan agar kita semua dapat hidup lebih sejahtera, bahagia dunia akhirat dan hidup berbakti kepada diri, keluarga, masyarakat dan negara.
.
Impian cita-cita aku, nak lihat ramai orang bebas masalah kewangan yang selama bertahun-tahun telah aku usahakan dan gagal berkali2..
.
Semuanya Demi Anda.. Demi Keberkatan Kebaikan.. Demi Allah dan Nabi.. untuk kebaikan kelangsungan rezeki ummat manusia.
.
Dan bila tiba masa ditanya soalan “apa yang kamu kerjakan semasa HIDUP didunia?” Aku dapat menjawab soalan itu dengan tenang, baik dan berbahagia.
.
Jadi..
Untuk kami bantu upgrade tahap kehidupan ANDA kearah lebih baik Sejahtera Bersama StokisOnline, “DM” no whatsapp admin 017-9898 150 atau (dm/pm-klik sini) untuk dapatkan akses coaching, training dan info terkini melalui ZOOM meeting.
.
Founder StokisOnline
Tn.Hadi Mustaqim

2003 SPM

2004-2007 Diploma Perakaunan LCCI, CAT di IPB, KL.

2007-2008 Ijazah ACCA di SEGI International (Taklgkap)

2011-2018 Alumni Titanium Circle Dr. Azizan Osman

2018-2019 Alumni T. Hav Eker Inner Circle Global

2019 Alumni Elite Circle Sifu FahdiGhazali

2007-2009 Kerja Sambil Belajar Sebagai Supplier Merchandiser di 9 Cawangan Mydin Klang Velley.

2009 Serap masuk bisnes keluarga di sektor pemborong dan distributor produk kosmetik dan kesihatan kawasan Perlis, Kedah, Penang dan Perak.

2010 Cipta produk brand Mustaqim

2011 Bina page facebook StokisOnline Malaysia.

2012 Setup kilang prosess minuman halia madu dan export

2013-2018 Konsultan & Setup kilang kosmetik Malaysia Indonesia

2018 Setup konsep baharu dan R&D bisnes StokisOnline

2021 Stokis Online siap sepenuhnya dengan sistem, pengurusan dan objektif bisnes yang jelas.

Tiada Paksaan! Apa yang akan anda lalui dalam bisnes ini? Play Video Strategi step-by-step bisnes ini !!!

Kini.. Kunci Kejayaan Ditangan Anda

www.stokisonline.com

Pilih Hidup Bebas Masa, Kewangan, Hidup Lebih Gembira Bersama Keluarga Tersayang

“Tertakluk pada terma & syarat”

Kami Bantu Miliki Income RM600 RM6,600 RM66,600 Setiap Minggu?

Zoom. Book Your Spot Now! Ketahui Lebih Lanjut Cara Hasilkan Income Setiap Minggu Mengikut Tahap Kemampuan Anda? Isi Maklumat Dibawah Ini Untuk Sesi Zoom Meeting Bagi Merealisasikan Impian Dan Kerjayaan.

“Sesi Bimbingan Coaching, Strategy Ejen, Video Tutorial, Zoom Meeting, Script Ayat Copy Writing, Banner Gambar, Training dan Penjelasan Menyeluruh Diberikan Diberikan Setelah Ini. Khas Untuk Anda!”

All management sistem & sales team by : StokisOnlineTrading 18 Lorong Cermai 8, 13500 Permatang Pauh, Penang, Malaysia. Hotline : 017-9898 150 Email : StokisOnlineHQ@gmail.com Since May 2021 Latest update at 01 January 2022

© 2022 ALL COPYRIGHTS RESERVED by STOKISONLINE – Disclaimer –Term & Conditions – Privacy Policy

Open chat
1
Cara Hasilkan 6.6k Setiap Minggu?
Kepakaran Kami di Stokis Online Malaysia Membantu Anda Hasilkan Side-Income secara konsisten 60-6.6k Setiap Minggu Melalui Teknik Ecosystem-Affiliate paling cara mudah praktikal berkesan.
..
Ini kisah perjalanan founder Stokis Online bina bisnes unik demi kesejahteraan bebas kewangan orang ramai melalui StokisOnline.
.
Semoga bisnes ini dapat membantu insan dan menjadi ladang amal kebaikan untuk semua, mendapat redho keberkatan Tuhan Yang Maha Esa secara konsistan, amin in sha Allah. semoga bermanfaat
.
Hadi Mustaqim 36tahun, dilahirkan di hospital besar pulau pinang pada tahun 1986. bertuah dilahirkan daripada keluarga bisnes yang bekerja keras sehingga mencapai kejayaan.
.
Sejak umur 9-tahun bila cuti sekolah ayah selalu bawa aku berjumpa dengan para pedagang, pengimport, pelanggan tetap kesana-kesini.
.
Ayah dikenali sebagai pemborong dan pengimport produk kesihatan dan kosmetik yang dibawa dari negara jiran Indonesia, Thailand dan Philipina sehingga berkembang menjadi sebuah syarikat distributor dan stokis produk tempatan one stop centre yang lengkap.
.
Alhamdulillah persaing-pesaing bisnes kami majoritinya syarikat hebat dalam industri ini.
.
Dalam keadaan bisnes yang stabil dan berkembang. Hidup ini terasa sangat indah, kewangan melimpah, dapat shopping, rumah selesa, kereta idaman, bebas masa sehingga dapat jelajah melancong keluar negara Eropah, Amerika, negara-negara Arab, Jepun, China, benua Australia dll aku dah sampai.
.
Namun, dalam gemilang hidup, kadang kala aku terfikir kenapa Allah lahirkan aku dalam keluarga serba ada dan selesa sebegini.
.
Alhamdulillah Syukur nikmat, aku diberi akses dan peluang untuk jalankan bisnes.. networking yang mantap.. sehinggalah memiliki asset property.. kenderaan.. kilang.. syarikat itu dan ini.
.
Namun dalam kesenangan dan pelbagai akses kemudahan hidup.
.
Jauh dari sudut hati aku terfikir mengapa rezeki rakan sekeliling hidup tak macam aku. Mereka hidup kerja keras bating tulang setiap hari, kerja overtime demi duit gaji sedikit lebih, OT double.. triple payout dikala cuti hari peristiwa terpaksa dilakukan demi menampung keperluan hidup. Kuat aku berfikir solusi dan cara agar dapat bantu kongsi kebahagiaan hidup jemput rezeki besar. Jauh sudut hati nak saja aku berkata buat cara itu dan ini untuk berjaya dalam hidup namun itu tak mampu aku lakukan.
.
Impian aku dapat berkongsi nikmat hidup bebas masa ada duit extra untuk hidup lebih bermakna bersama keluarga, sahabat dan masyarakat.
.
Hidup aku lengkap serba ada, ada kalanya aku terlalu merendahkan diri untuk jaga hati perasaan lawan bicara. Namun aku tak menyesal pilih hidup cara low profile sederhana hingga kini.
.
Aku merenung berfikir cara nak bantu mereka hidup lebih selesa.
.
Sejak 2014, pelbagai cara aku buat, aku sediakan budget tahunan program untuk membantu dalam konteks bina bisnes.
.
Aku bantu kawan copy paste bisnes dengan cara buka beberapa cawangan didalam pasaraya dan hypermarket namun penghujungnya kecundang sebab jiwa pemalas dan tak jujur
.
Bantu kawan bagi modal asas, renovasi kedai, bagi hutang beli barang bisnes al-hasil hilang entah kemana dan banyak lagi..
.
4-tahun aku bergelut cuba bantu al-hasil rugi tergigit diri sendiri.
.
Kalau ikutkan kehendak rasa kesal hati, aku saman saja semua yang terlibat. Biar padan muka tapi itu tidak kulakukan..
.
Turning Point
.
Pada pertengahan tahun 2018, aku temukan kaedah cara tepat, jitu dapat bantu ramai manusia atasi masalah cara jemput rezeki tambah income setiap minggu,
.
Aku berguru dengan pelbagai sifu, mentor dan coach tersohor di Malaysia sejak tahun 2011 secara offline dan online.
.
Berbekalkan pengalaman bertahun-tahun, aku bina bisnes kali ini agar semua orang dapat buat income pasif yang selesa setiap minggu.
.
Aku temukan kata kunci “apa yang penting kerja sama” menjadi motto asas dalam bisnes kali ini.
.
Aku serius belajar menuntut ilmu digital kesana-kesini bertungkus lumus untuk siapkan legacy ini.
.
Pelbagai proses R&D.. try & error.. adjust by adjustment aku hadap sehinggalah kalendar bertukar ganti tahun 2021.
.
Alhamdulillah syukur Allah jua yang mendidik aku all the time, suka duka pahit manis aku dah hadap, now all is done, improvement by improving dah buat dan keep improving.
.
Motto bisnes, “Buat Kasi Jadi Sampai Jadi Sampai BERJAYA”
.
Aku berjaya hasilkan bisnes padu, bisnes out of the box. bisnes unik lain daripada yang lain yang ada dipasaran.
.
Paling BEST, Orang yang tak biasa menjual pun mampu buat jika ada keinginan untuk maju sehingga berjaya
.
Berkat sokongan keluarga, Joe dan kawan-kawan Stokis Online telah dijayakan dengan motif untuk dapat bantu lebih ramai insan-insan yang memerlukan bagi menambah sumber pendapatan dengan kaedah yang mudah
.
Syukur tak terhingga Stokis Online berada pada masa yang sangat tepat di kala musim pendamik C19 dimana ramai insan di Malaysia terjejas pendapatan dan Stokis Online hadir untuk bantu meringgankan beban kewangan dangan cara bisnes yang unik.
.
Melalui bisnes konsep yang ada dalam StokisOnline, semoga suara keluhan para peniaga perang diskaun harga margin tipis menggila, bisnes slow, tidak ada pembeli, hutang tak bayar, tak pandai bisnes, bisnes bermusim semuanya teratasi dengan teknik "ecosystem-affiliate" dalam StokisOnline.
.
In sha Allah
.
Kami sangat yakin Anda dapat hasilkan income 6.6k atau bersamaan nilai pendapatan bersih RM3.3K setiap minggu dengan cara yang paling mudah praktikal berkesan asalkan diri ada kemahuan untuk maju dan berjaya.
.
In sha Allah Bismillah
.
Ayuh, Sama-sama kita jemput rezeki. Doa dan harapan agar kita semua dapat hidup lebih sejahtera, dan hidup berbakti kepada diri, keluarga, masyarakat dan negara.
.
Rumusan akhir kata,
.
Impian cita-cita aku, nak lihat ramai orang bebas masalah kewangan yang selama bertahun-tahun telah aku usahakan ini capai kejayaan.
.
Semuanya Demi Anda.. Demi Kebaikan.. Keberkatan Demi Allah dan Nabi..
.
Dan bila tiba masa ditanya soalan “apa yang kamu kerjakan semasa HIDUP didunia?” Aku dapat jawab soalan itu dengan jawapan yang tenang, baik dan berbahagia.
.
Jadi..
Bersedia dan SERIUS bina side-income setiap minggu secara berterusan?
.
klik butang hijau "open chat" sekarang
.
Salam Maju Jaya
Founder & team StokisOnline
Tn.Hadi Mustaqim