Online Shop Click Here!

Join Affiliate Click Here!

#Info Terkini..

StokisOnlinePremiumNuts2

#Anda tak perlu risau lagi hadapi masalah bisnes jualan sendu atau terpaksa penat bekerja overtime setiap hari hanya untuk tambah sumber pendapatan!

 

Ini saatnya..

 

Wang bekerja keras untuk anda secara konsisten setiap minggu, berterusan tanpa henti melalui formula “Affiliate-Ecosystem” bersama StokisOnline.com.

Ini kisah perjalanan founder StokisOnline.com bina bisnes unik demi kesejahteraan bebas kewangan orang ramai melalui platform affiliate-ecosystem StokisOnline.com
.
Semoga kisah dan bisnes ini dapat membantu insan.. menjadi ladang amal kebaikan untuk semua mendapat redho kasih sayang Tuhan Yang Maha Esa secara konsistan, amin in sha Allah. semoga bermanfaat
.
Hadi Mustaqim 37tahun, dilahirkan di hospital besar pulau pinang pada tahun 1986. Anak pertama daripada 6orang adik-beradik, bertuah dilahirkan daripada keluarga pedagang yang bekerja keras sehingga mencapai kejayaan.
.
Sejak umur 9-tahun bila cuti sekolah ayah selalu bawa aku kesana-kesini, pada ketika itu ayah selalu pergi daripada Pulau Pinang ke Kedah, Kelantan, Terengganu, Kuala Lumpur, Selangor sehingga ke Johor Bahru untuk berjumpa dengan para pedagang, pengimport, pelanggan tetap. Memang sejak kecil lagi aku dah terbiasa jalan jauh dan seronok dapat lihat tempat orang dari satu kota ke kota yang lain. Btw.. masa tu jalan toll belum siap lagi ya.. KLCC pun masa tu baru menapak setengah bangunan.. hihii..
.
Ayahku pada ketika itu dikenali sebagai pemborong dan pengimport produk kesihatan, kosmetik termasuklah pelbagai produk jamu yang dibawa dari negara jiran Indonesia, Thailand dan Philipina. Seingat aku dulu, pada ketika itu permintaan pelbagai produk ini memang laku keras dan sangat menguntungkan  sehinggalah perniagaan kami berkembang menjadi sebuah syarikat distributor dan stokis produk tempatan one stop centre yang lengkap di era itu.
.
Alhamdulillah persaing-pesaing bisnes kami majoritinya syarikat hebat dalam industri ini, Di chow kit Kuala Lumpur, sebut saja nama ayah dan nama syarikat kami, tentu semua orang kenal ibarat saudagar gergasi yang disegani.. hihiii..
.
Dalam keadaan bisnes yang stabil dan berkembang. Hidup ini terasa sangat indah, kewangan melimpah, dapat shopping, rumah selesa, kereta idaman, bebas masa sehingga dapat jelajah melancong keluar negara Eropah, Amerika, negara-negara Arab, Jepun, China, benua Australia dll aku dah sampai.
.
Namun, dalam gemilang hidup, kadang kala aku terfikir kenapa aku ditakdirkan tuhan lahirkan aku dalam keluarga serba ada dan selesa sebegini. Apapun itu aku syukuri nikmat. Alhamdulillah.
.
Aku diberi akses dan peluang untuk jalankan bisnes.. networking yang mantap.. sehinggalah memiliki asset property sana-sini.. kenderaan.. kilang.. syarikat itu dan ini.
.
Namun dalam kesenangan dan pelbagai akses kemudahan hidup.
.
Jauh dari sudut hati aku terfikir mengapa rezeki rakan sekeliling hidup tak macam aku. Mereka hidup kerja keras setiap hari, buat kerja overtime demi duit gaji sedikit lebih, OT double.. triple payout dikala cuti hari peristiwa menjadi rebutan dilakukan demi menampung keperluan hidup. Kuat aku berfikir solusi dan cara agar dapat bantu kongsi kebahagiaan hidup jemput rezeki besar. Jauh sudut hati nak saja aku berkata buat cara itu dan ini untuk berjaya dalam hidup namun itu tak mampu aku lakukan.
.
Impian aku dapat berkongsi nikmat hidup bebas masa ada duit extra untuk hidup lebih bermakna bersama keluarga, sahabat dan masyarakat.
.
Hidup aku lengkap serba ada, ada kalanya aku terlalu merendahkan diri untuk jaga hati perasaan lawan bicara. Namun aku tak menyesal pilih hidup cara low profile sederhana hingga kini.
.
Aku merenung berfikir cara nak bantu mereka hidup lebih selesa.
.
Sejak 2014, pelbagai cara aku buat, aku sediakan budget tahunan program untuk membantu dalam konteks bina bisnes.
.
Aku bantu kawan copy paste bisnes dengan cara buka beberapa cawangan didalam pasaraya dan hypermarket namun penghujungnya kecundang sebab jiwa pemalas dan tak jujur
.
Bantu kawan bagi modal asas, renovasi kedai, bagi hutang beli barang bisnes al-hasil hilang entah kemana dan banyak lagi..
.
4-tahun aku bergelut cuba bantu al-hasil rugi tergigit diri sendiri.
.
Kusangkakan panas hingga ke petang, rupa-rupanya ribut-taufan ditengah hari. Semenjak kepergian arwah mak pada 2012, rupa-rupanya aku kehilangan semangat dan arah tuju dalam bisnes, maklumlah.. dahulu semangat kita buat kerja bila ada mak disisi ni lain macam sikit berkatnya.. Masa ada mak bila ada masalah dalam bisnes nasihat-nasihat mak selalu menenangkan hati dan terasa aman-damai jee walaupun pelbagai kerenah bisnes partner yang tikam-belakang..  fuhh..kalau ikutkan kehendak rasa kesal hati, nak jee aku saman saja semua yang terlibat. Biar padan muka tapi itu tidak kulakukan.. hihihiii.. lawyer aku masa tu siap kata aku ni “stupid” bogi muka.. tapi redho jee..
.
Turning Point 2018
.
Pada pertengahan tahun, masa tu aku duduk santai sambil mengenang kembali perjalanan bisnes yang dah aku tempuh.. aku dah hadiri pelbagai kursus – seminar itu dan ini.. daripada kursus sepenuhnya daripada tajaan kerajaan sehinggalah seminar 70k setahun aku dah pergi.. Akhirnya temukan kaedah cara tepat, jitu dapat bantu ramai manusia atasi masalah cara jemput rezeki tambah income setiap bulan.. haaa.. masa tu belum terfiker setiap minggu yee mungkin sebab tuhan nak bagi step-by-step ilmu power ni.. kan kalau tuhan bagi gedebukk pecah pula hotak aku ni.. hihii.. 
.
Anyway.. guru pertama pertama kenalkan aku teknik ‘Affiliate’ ni adalah sifu daripada Australia yang menetap di Amerika bernama Billy Dar.. sekarang ni nama glamour dia Sabri Subry.. Big TQ to abam Joe (Zarinoor) yang kenalkan aku dengan sifu ni secara tak sengaja masa godek-godek pc debstok dulu.. hihii.. Daripada sana aku belajar lebih mendalam.. berguru dengan pelbagai sifu, mentor dan coach tersohor di Malaysia.. aku kumpul segala ilmu yang aku pelajari sejak seminar pertama DrZizan dan lain-lain tahun 2011 secara offline dan online. perghh bukan main lagi ehh.. hihii..
.
Berbekalkan pengalaman bertahun-tahun, aku bina inovasi bisnes kali ini agar ramai orang mendapat manfaat buat income pasif dengan selesa secara berterusan tanpa henti.. Aku temukan kata kunci “apa yang penting kerja sama” menjadi motto asas dalam bisnes kali ini.
.
Aku serius belajar menuntut ilmu digital kesana-kesini bertungkus lumus untuk siapkan legacy ini. Pelbagai proses R&D.. try & error.. adjust by adjustment aku hadap sehinggalah kalendar bertukar ganti tahun 2022.
.
Alhamdulillah syukur Allah jua yang mendidik aku all the time, suka duka pahit manis aku dah hadap, now all is done, improvement by improving dah buat dan keep improving.
.
Motto bisnes, “Buat Kasi Jadi Sampai Jadi Sampai BERJAYA”
.
Aku berjaya hasilkan bisnes padu, bisnes out of the box hasil kreativiti dan inovasi kederat aku yang tak seberapa ini. bisnes unik lain daripada yang lain yang ada dipasaran.
.
Paling BEST, Orang yang tak biasa menjual pun mampu buat jika ada keinginan untuk maju sehingga berjaya
.
Berkat sokongan keluarga, Joe dan kawan-kawan Stokis Online telah dijayakan dengan motif untuk dapat bantu lebih ramai insan-insan yang memerlukan bagi menambah sumber pendapatan dengan kaedah yang mudah
.
Syukur tak terhingga Stokis Online berada pada masa yang sangat tepat di kala musim pendamik C19 dimana ramai insan di Malaysia terjejas pendapatan dan Stokis Online hadir untuk bantu meringgankan beban kewangan dangan cara bisnes yang unik.
.
Melalui bisnes konsep yang ada dalam StokisOnline, semoga suara keluhan para peniaga perang diskaun harga margin tipis menggila, bisnes slow, tidak ada pembeli, hutang tak bayar, tak pandai bisnes, bisnes bermusim semuanya teratasi dengan teknik “ecosystem-affiliate” dalam StokisOnline.
.
In sha Allah
.
Kami sangat yakin Anda dapat hasilkan income lebih daripada 6.6k setiap minggu atau bersamaan nilai pendapatan bersih RM3.3K setiap minggu dengan cara yang paling mudah praktikal berkesan asalkan diri ada kemahuan untuk maju dan berjaya.
.
In sha Allah Bismillah
.
Jika anda juga ingin menambah sumber rezeki bersama. Ayuh, Sama-sama kita jemput rezeki bersama-sama. Aku berDoa dan berharap agar kita semua dapat hidup lebih sejahtera, hidup berbakti kepada diri, keluarga, masyarakat dan negara.
.
Akhir kata, Impian cita-cita aku, nak lihat ramai orang bebas masalah kewangan yang selama bertahun-tahun telah aku usahakan ini mencapai kejayaan.
.
Semuanya Demi Anda.. Demi Kebaikan.. Demi ridho Allah dan Nabi..
.
Dan bila tiba masa ditanya soalan “apa yang kamu kerjakan semasa HIDUP didunia?” Aku dapat jawab soalan tersebut dengan jawapan yang tenang, baik dan berbahagia.
.
Anda Bersedia bina side-income setiap minggu secara konsisten berterusan tanpa henti?
.
Join Affiliate Ecosystem Subscription bersama Stokis Online hari ini..
.
Salam Maju Jaya
Founder & team StokisOnline
Tn.Hadi Mustaqim

2003 Lulus SPM

2004-2007 Diploma Perakaunan LCCI, CAT di IPB, KL.

2007-2008 Ijazah ACCA di SEGI International (Taklgkap)

2011-2018 Alumni Titanium Circle Dr. Azizan Osman

2019 Alumni Elite Circle Sifu FahdiGhazali

2007-2009 Kerja Sambil Belajar Sebagai Supplier Merchandiser di 9 Cawangan Mydin Klang Velley.

2009 Serap masuk bisnes keluarga di sektor pemborong dan distributor produk kosmetik dan kesihatan zon kawasan negeri Perlis, Kedah, Penang dan Perak.

2010 Founder brand Mustaqim & Mula Perniagaan bersama Mydin Mohamed Malaysia

2011 Bina page facebook Stokis Online Malaysia.

2012 Menceburi bidang perkilangan kosmetik oem, F&B prosess minuman halia madu dan export

2018 Kisah awal mula bisnes konsep affiliasi dan R&D asas Stokis Online

2020 Experimental, split test, development, inovasi improvemental

2021 Disember Stokis Online siap sepenuhnya dengan sistem, pengurusan dan objektif bisnes yang jelas.

2022 Ogos, soft launch stage growing

2023 Ogos, progress achievement 10,000 affiliate ejen

2024 Ogos, prograss achievement at 100,000 affiliate ejen

2025 Ogos, achievement 1,000,000 affiliate ejen

2030 Ogos, Global Nationwide Asia & Europe

2035 Ogos, Global around the world.

“Pray & Dream Big is totally FREE.. Do your action and Lets almighty God Allah make your wish come true”

Baca : Info terperinci? Klik kotak dibawah

Nota: Hanya mereka yang SERIUS, KOMITED dan BERTINDAK akan BERJAYA capai IMPIAN! Anda kategori mana? Baca Info selengkapnya cara JANA INCOME RM600? RM6k? RM13.2k? berulang-ulang kali secara konsisten TANPA HENTI?

Klik Sini..

Alhamdulillah segala puji dan syukur kepada Allah SWT tuhan semesta alam berserta junjungan besar nabi mulia Rasullullah SAW yang membawa rahmat dan karunia tertinggi dalam kehindupan kita sehingga kini.

Jutaan terima kasih kepada seluruh keluarga, ustaz-ustazah, para pakar-pakar dan profesional yang membimbing dalam perihal hukum dan syariah, guru-sifu dan mentor yang sentiasa mendidik hingga kini, sahabat yang menginspirasi ‘all the time’, team crew StokisOnline yang superb-solid telah bekerja keras dalam menjayakan hasil karya terindah dan agung ini untuk kebaikan kita semua di Malaysia dan dimana jua anda berada. Amin.

Salam Maju Jaya kepada ANDA yang sedang membaca tulisan ini terutama para affiliasi ejen-ejen StokisOnline, Salam Hormat! Anda insan HEBAT Luarbiasa!.. Jutaan terima kasih ‘unlimited’ kerana telah bersama kami dalam membantu, menjana & membina kehidupan yang lebih baik demi sinar masa depan yang lebih cerah. In Sha Allah, Doakan bersama semoga tindakan dan usaha yang kita buat pada hari ini membawa rahmat, keberkatan terbaik untuk ekonomi ummat manusia.

In sha Allah..  Disini anda akan lalui pengalaman bisnes terkini yang praktikal hebat-luarbiasa amat mudah hasilkan pendapatan konsisten ibarat “GAJI” setiap minggu.. setiap bulan.. berterusan.. tanpa henti.. (Tips PENTING! : Tonton Semua Video Yang Disediakan)

Sepanjang pengalaman perniagaan dibidang (distributor) pemborong, pengedar, dan pengilang produk-produk kesihatan kecantikan dan kosmetik sejak 1996-2009-2022. Didapati faktor paling penting dalam perniagaan adalah sistem pengurusan dan “Jualan/Sales”.

Antara Faktor Masalah perniagaan yang sering dihadapai oleh peniaga-peniaga adalah masalah jualan(sales) sendu, masalah kekangan modal komitmen hutang tak berbayar, masalah margin untung yang kecil, masalah persaingan perang harga sesama penjual, masalah trend bisnes yang sentiasa berubah-ubah dari masa-kesemasa mengikut peredaran zaman menyebabkan ramai yang terkandas ditengah jalan, ada yang rugi dan fobia/putus dalam bisnes.

Sebenarnya masalah/situasi ini membawa peluang baik dan buruk kepada mereka yang bijak menjalankan perniagaan. Bisnes yang terbaik dapat selesaikan suatu masalah melalui produk ataupun perkhidmatan tertentu. Semua ini bergantung kepada skill/cara individu mengatasi masalah dalam perniagaan yang diceburi walaupun sukar. Namun pada pengalaman saya, ramai mereka yang kecundang berbanding berjaya dalam bisnes yang sentiasa berubah-ubah ikut trend semasa.

Sepanjang pengalaman lebih 15’tahun dalam perniagaan, Kunci asas kejayaan dalam bisnes adalah “Sales/Income yang SUSTAINABLE/Berterusan” amat penting untuk perniagaan dapat beroperasi dengan lancar sepanjang zaman.

Kini, melalui kuasa tekhnologi hujung jari melalui smartphone ios, android dll secara online. Anda dapat hasilkan pendapatan secara berterusan dan konsisten melalui perniagaan secara online,

Kesimpulannya, Matlamat asas Founder StokisOnline.com yang berbahagia tuan Hadi Mustaqim temukan formula mudah praktikal untuk membantu rakyat marhean dapat mampu hasilkan pendapatan sehingga RM13.2k setiap bulan berterusan tanpa henti melalui formula kaedah “Affiliate+Subscription+Ecosystem” = hasilkan pendapatan komisen berlandaskan strategi 6’bulan proses roadmap yang disediakan.

Doa dan harapan semoga ikhtiar dan usaha Ini dapat membantu anda atasi masalah seperti diatas untuk dapat hasilkan pendapatan tanpa henti, tanpa penat menjual sepanjang masa, tanpa simpan stok, tanpa modal besar dan yang pastinya ianya mudah praktikal berkesan melalui teknik yang dinamakan Affiliate Ecosystem didalam StokisOnline.com. Ketahui teknik perniagaan ini dapat bantu anda hasilkan income setiap minggu.. setiap bulan.. berterusan tanpa henti? Sertai Segera, Tonton & Fahami penjelasan video-video yang disediakan.

Affiliate adalah teknik memasarkan produk dan menjalankan perniagaan di internet. Apabila anda menjadi orang tengah (sebagai ejen Syarikat A) mempromosikan produk syarikat A melalui sistem link affiliate ejen daripada syarikat A, maka anda akan dapat terima bayaran komisen daripada syarikat A dalam jumlah tertentu jika ada orang membeli produk tersebut melalui link affiliate khas anda. Sistem ini hampir sama seperti sistem jualan dropship cuma bezanya sistem ini lebih advance berbanding dropship.

Ecosystem adalah kitaran proses suatu sistem dalam kehidupan daripada bahan asas A kepada hasil jadi B atau C, Ecosystem yang dimaksudkan dalam StokisOnline ini adalah suatu bentuk pengurusan sistem yang disusun khas kepada setiap ejen agar dapat membuka peluang hasilkan pendapatan komisen besar pada setiap minggu melalui sistem subscription pembelian pakej secara berulang-ulang kali melalui strategi sistem affiliate berjangka-masa dan jadual kitaran yang telah ditetapkan.

Subscription adalah terjemahan daripada perkataan melanggan suatu perkhidmatan atau jualbeli bertempoh sepanjang persetujuan dan sepakat dalam perniagaan.

StokisOnline mengambil konsep subscription/melanggan pada setiap minggu bertujuan untuk hasilkan penjualan secara berterusan melalui tetapan belian pakej tertentu pada setiap tarikh 1’hb, 8’hb, 16’hb & 23’hb setiap bulan secara berterusan dan konsisten.

Melalui tetapan belian pakej tertentu oleh ejen affiliate berkaitan, Pembayaran hasil komisen daripada pembahagian keuntungan dikreditkan terus kepada penama akaun bank introduser affiliate mengikut jumlah bayaran tertentu yang telah ditetapkan.

Pembayaran nilai komisen ini dikreditkan pada setiap tarikh 7’hb, 15’hb, 22’hb & 30’hb setiap bulan berdasarkan jumlah belian affiliate ejen mengikut ketetapan terma & syarat syarikat.

Affiliate Ecosystem Subscription adalah sistem, strategi dan perancangan tersusun bersepadu oleh StokisOnline.com bertujuan hanya untuk membantu anda sebagai affiliate ejen MAMPU hasilkan pendapatan secara berterusan pada setiap minggu, setiap bulan bahkan setiap tahun dengan cara mudah praktikal berkesan melalui platform bisnes kacang sihat ini.

 Hotline : 017-9898 150 Email : StokisOnlineHQ@gmail.com © 2023 ALL COPYRIGHTS RESERVED by STOKISONLINE – Disclaimer –Term & Conditions – Privacy Policy

Open chat
1
Cara Hasilkan 6.6k Setiap Minggu?
Kepakaran Kami di Stokis Online Malaysia Membantu Anda Hasilkan Side-Income secara konsisten 60-6.6k Setiap Minggu Melalui Teknik Ecosystem-Affiliate paling cara mudah praktikal berkesan.
..
Ini kisah perjalanan founder Stokis Online bina bisnes unik demi kesejahteraan bebas kewangan orang ramai melalui StokisOnline.
.
Semoga bisnes ini dapat membantu insan dan menjadi ladang amal kebaikan untuk semua, mendapat redho keberkatan Tuhan Yang Maha Esa secara konsistan, amin in sha Allah. semoga bermanfaat
.
Hadi Mustaqim 36tahun, dilahirkan di hospital besar pulau pinang pada tahun 1986. bertuah dilahirkan daripada keluarga bisnes yang bekerja keras sehingga mencapai kejayaan.
.
Sejak umur 9-tahun bila cuti sekolah ayah selalu bawa aku berjumpa dengan para pedagang, pengimport, pelanggan tetap kesana-kesini.
.
Ayah dikenali sebagai pemborong dan pengimport produk kesihatan dan kosmetik yang dibawa dari negara jiran Indonesia, Thailand dan Philipina sehingga berkembang menjadi sebuah syarikat distributor dan stokis produk tempatan one stop centre yang lengkap.
.
Alhamdulillah persaing-pesaing bisnes kami majoritinya syarikat hebat dalam industri ini.
.
Dalam keadaan bisnes yang stabil dan berkembang. Hidup ini terasa sangat indah, kewangan melimpah, dapat shopping, rumah selesa, kereta idaman, bebas masa sehingga dapat jelajah melancong keluar negara Eropah, Amerika, negara-negara Arab, Jepun, China, benua Australia dll aku dah sampai.
.
Namun, dalam gemilang hidup, kadang kala aku terfikir kenapa Allah lahirkan aku dalam keluarga serba ada dan selesa sebegini.
.
Alhamdulillah Syukur nikmat, aku diberi akses dan peluang untuk jalankan bisnes.. networking yang mantap.. sehinggalah memiliki asset property.. kenderaan.. kilang.. syarikat itu dan ini.
.
Namun dalam kesenangan dan pelbagai akses kemudahan hidup.
.
Jauh dari sudut hati aku terfikir mengapa rezeki rakan sekeliling hidup tak macam aku. Mereka hidup kerja keras bating tulang setiap hari, kerja overtime demi duit gaji sedikit lebih, OT double.. triple payout dikala cuti hari peristiwa terpaksa dilakukan demi menampung keperluan hidup. Kuat aku berfikir solusi dan cara agar dapat bantu kongsi kebahagiaan hidup jemput rezeki besar. Jauh sudut hati nak saja aku berkata buat cara itu dan ini untuk berjaya dalam hidup namun itu tak mampu aku lakukan.
.
Impian aku dapat berkongsi nikmat hidup bebas masa ada duit extra untuk hidup lebih bermakna bersama keluarga, sahabat dan masyarakat.
.
Hidup aku lengkap serba ada, ada kalanya aku terlalu merendahkan diri untuk jaga hati perasaan lawan bicara. Namun aku tak menyesal pilih hidup cara low profile sederhana hingga kini.
.
Aku merenung berfikir cara nak bantu mereka hidup lebih selesa.
.
Sejak 2014, pelbagai cara aku buat, aku sediakan budget tahunan program untuk membantu dalam konteks bina bisnes.
.
Aku bantu kawan copy paste bisnes dengan cara buka beberapa cawangan didalam pasaraya dan hypermarket namun penghujungnya kecundang sebab jiwa pemalas dan tak jujur
.
Bantu kawan bagi modal asas, renovasi kedai, bagi hutang beli barang bisnes al-hasil hilang entah kemana dan banyak lagi..
.
4-tahun aku bergelut cuba bantu al-hasil rugi tergigit diri sendiri.
.
Kalau ikutkan kehendak rasa kesal hati, aku saman saja semua yang terlibat. Biar padan muka tapi itu tidak kulakukan..
.
Turning Point
.
Pada pertengahan tahun 2018, aku temukan kaedah cara tepat, jitu dapat bantu ramai manusia atasi masalah cara jemput rezeki tambah income setiap minggu,
.
Aku berguru dengan pelbagai sifu, mentor dan coach tersohor di Malaysia sejak tahun 2011 secara offline dan online.
.
Berbekalkan pengalaman bertahun-tahun, aku bina bisnes kali ini agar semua orang dapat buat income pasif yang selesa setiap minggu.
.
Aku temukan kata kunci “apa yang penting kerja sama” menjadi motto asas dalam bisnes kali ini.
.
Aku serius belajar menuntut ilmu digital kesana-kesini bertungkus lumus untuk siapkan legacy ini.
.
Pelbagai proses R&D.. try & error.. adjust by adjustment aku hadap sehinggalah kalendar bertukar ganti tahun 2021.
.
Alhamdulillah syukur Allah jua yang mendidik aku all the time, suka duka pahit manis aku dah hadap, now all is done, improvement by improving dah buat dan keep improving.
.
Motto bisnes, “Buat Kasi Jadi Sampai Jadi Sampai BERJAYA”
.
Aku berjaya hasilkan bisnes padu, bisnes out of the box. bisnes unik lain daripada yang lain yang ada dipasaran.
.
Paling BEST, Orang yang tak biasa menjual pun mampu buat jika ada keinginan untuk maju sehingga berjaya
.
Berkat sokongan keluarga, Joe dan kawan-kawan Stokis Online telah dijayakan dengan motif untuk dapat bantu lebih ramai insan-insan yang memerlukan bagi menambah sumber pendapatan dengan kaedah yang mudah
.
Syukur tak terhingga Stokis Online berada pada masa yang sangat tepat di kala musim pendamik C19 dimana ramai insan di Malaysia terjejas pendapatan dan Stokis Online hadir untuk bantu meringgankan beban kewangan dangan cara bisnes yang unik.
.
Melalui bisnes konsep yang ada dalam StokisOnline, semoga suara keluhan para peniaga perang diskaun harga margin tipis menggila, bisnes slow, tidak ada pembeli, hutang tak bayar, tak pandai bisnes, bisnes bermusim semuanya teratasi dengan teknik "ecosystem-affiliate" dalam StokisOnline.
.
In sha Allah
.
Kami sangat yakin Anda dapat hasilkan income 6.6k atau bersamaan nilai pendapatan bersih RM3.3K setiap minggu dengan cara yang paling mudah praktikal berkesan asalkan diri ada kemahuan untuk maju dan berjaya.
.
In sha Allah Bismillah
.
Ayuh, Sama-sama kita jemput rezeki. Doa dan harapan agar kita semua dapat hidup lebih sejahtera, dan hidup berbakti kepada diri, keluarga, masyarakat dan negara.
.
Rumusan akhir kata,
.
Impian cita-cita aku, nak lihat ramai orang bebas masalah kewangan yang selama bertahun-tahun telah aku usahakan ini capai kejayaan.
.
Semuanya Demi Anda.. Demi Kebaikan.. Keberkatan Demi Allah dan Nabi..
.
Dan bila tiba masa ditanya soalan “apa yang kamu kerjakan semasa HIDUP didunia?” Aku dapat jawab soalan itu dengan jawapan yang tenang, baik dan berbahagia.
.
Jadi..
Bersedia dan SERIUS bina side-income setiap minggu secara berterusan?
.
klik butang hijau "open chat" sekarang
.
Salam Maju Jaya
Founder & team StokisOnline
Tn.Hadi Mustaqim