Picsart_23-08-29_20-13-03-557

inginkan Bisnes Untung Sepanjang Masa?

Mudah Praktikal Berkesan?

Sistem Affiliate-Ecosystem Subscription ini Mampu Hasilkan Pendapatan Pasif RM120? RM1,200? RM13,200? Secara Konsisten Setiap Minggu?

6'Bulan Roadmap "Step-By-Step" Projek Ini.. Mampu Menghasilkan pendapatan secara konsisten berulang-ulang kali berterusan tanpa henti? Tanpa 'Overtime' Penat Bekerja? Tanpa Letih Menjual Setiap Hari? Tanpa Modal Besar?

#Hadi Mustaqim (Founder)

Pengenalan

6' Sebab anda patut buat bisnes ini segera..

RM = UNTUNG+

Keuntungan 100-200% berterusan secara konsisten setiap minggu tanpa henti

Jimat MASA

Pekerjaan hanya 5-10 minit setiap minggu

Mesra PENGGUNA

Pekerjaan hanya dilakukan secara ONLINE.

Strategi

Cukup hanya ada 3'orang pelanggan sahaja.

MUDAH

Konsep bisnes ecosystem bersistematik dan terancang

Praktikal

Bebas masa dan tempat dimana jua anda berada.

6’Bulan Roadmap

Step-By-Step Strategy

*rujuk video pencerahan klik explore

*rujuk video pencerahan klik explore

Explore : *pendedahan video bagaimana konsep dan strategi ecosystem ini mampu capai kejayaan secara tersusun dan bersistematik berserta roadmap khas step-by-step yang sangat jelas sehingga hasilkan pendapatan pada  setiap minggu berterusan tanpa henti.

affiliate ecosystem stokis online

*rujuk video pencerahan klik “button” dibawah

Berdasarkan data diatas :

Total Komisen Total Beli Pakej = Total Untung Bersih

RM26,400 RM18,120 = RM18,120

Video penerangan lebih detail klik “Button” Exprore :

Total Fasa-1 + Total Fasa-2 = Total Untung Bersih Setahun

RM18,120  RM439,200 = RM457,320.00+-

Ooops..

Diatas, Sedikit bocoran rahsia formula & 6'Bulan Strategy

Semua Strategy ini sangat powerfull untuk hasilkan side income setiap minggu.. "Just do it.." Info Lanjut?

Bisnes ini sesuai untuk siapa?

√ Absolutely Khas Untuk Anda

√ Ketua Keluarga √ Encik Suami √ Suri Rumah Sepenuh Masa √ Isteri Bekerjaya √ Isteri Solehah √ Bakal Suami √ Calon Isteri √ Pelajar-Pelajar18+ √ Pekerja Awam √ Pekerja Swasta √ Ahli Perniagaan dan√Orang Baik Seperti Anda

Ini Masanya

B40 ⇒ M40 ⇒ T20 Kekal T20

Raihlah Impian dan Kejayaan Demi Masa Depan Yang Kukuh

Langkah pertama menuju kejayaan bermula disini

Anda pernah alami keGAGALan?

Kegagalan yang lepas jadikan batu loncatan kejayaan bermula disini.

ya.. saya faham gagal itu memang perit.. tapi sampai bila nak "menghukum diri sendiri" a.k.a hidup tercicir ibarat katak dibawah tempurung daripada kejayaan di era bisnes digital serba mudah dan canggih?

Ketika DAhulu..

Saya juga pernah jatuh dan gagal dalam bisnes.. terterap hidup murung memikirkan takdir hidupyang malang.

Tapi.. Nak sampai bila meratapi hidup dalam kesedihan? Hidup ini keras bossku

Ingatlah.. hidup zaman kini segalanya perlukan duit! Hidup kini tak sama semasa zaman atok-nenek moyang kita dulu yang mana makan hanya ala-kadar je..dan serba murah.

Kini zaman tahun 2023! mana ada lagi nasi lemak 5-10sen sebungkus, teh tarik dulu 50sen pun kini dah jadi RM2-3.00.

Zaman semakin maju dan mahal. Hidup merupakan pilihan. Terpulanglah nak jadi pecundang selamanya atau pemenang dalam kejayaan.

Hadi Mustaqim 37tahun, dilahirkan di hospital besar pulau pinang pada tahun 1986. Anak pertama daripada 6orang adik-beradik, bertuah dilahirkan daripada keluarga pedagang yang bekerja keras sehingga mencapai kejayaan. Sejak umur 9-tahun pada setiap kali musim cuti sekolah beliau diberi pendedahan berjumpa dengan para pedagang, pengimport, pelanggan tetap, pada ketika itu ayah dikenali sebagai pemborong dan pengimport produk kesihatan, kosmetik termasuklah pelbagai produk jamu yang dibawa dari negara jiran Indonesia, Thailand dan Philipina. Berkat usaha kerja keras perniagaan kami berkembang menjadi sebuah syarikat distributor dan stokis produk tempatan one stop centre yang lengkap di era itu. Berbekalkan pengalaman bertahun-tahun dalam perniagaan Hadi Mustaqim bercita-cita ingin menjadi ahli perniagaan yang berwibawa dalam membantu ramai orang capai kejayaan dalam perniagaan bersama Stokisonline.com. Salam Maju Jaya

Hnm.. Explore strategi buat duit?

Bisnes Ini Sesuai Untuk Anda Jika Anda..

Pendapatan

Tiada pendapatan tetap atau tidak berpuas hati dengan pendapatan sekarang.

Berniaga

Nak berniaga tetapi tak tahu bisnes apa yang sesuai

Masa

Tiada masa tapi nak tambah sumber pendapatan

Rumah

Nak berniaga dari rumah tapi tak berani tonjol diri buat video/live

Produk

Nak berniaga tapi tak nak pegang stok yang banyak

Penat

Penat bekerja '9 to 6' dan nak pencen awal

www.stokisonline.com

Mengapa Mesti Join?

(SECRET 1)

Komisen Yang Tinggi Adalah Kunci Utama Bisnes Berjaya

Tujuan utama berniaga adalah untuk mendapatkan keuntungan untuk menyara kehidupan sekeluarga. Jadi komisen yang tinggi, sistematik dan hasil pulangan yang konsisten memainkan peranan penting kepada individu, keluarga mahupun sebuah organisasi perniagaan untuk berkembang, kukuh dan stabil.

(SECRET 2)

Secara Online & Tidak Mengganggu Pekerjaan Tetap

Mulakan perniagaan yang mampu anda jalankan secara online dengan kapasiti apa yang anda miliki. Walaupun anda sedang bekerja dan tidak akan mengganggu atau mengambil masa anda yang banyak untuk menjalankan perniagaan ini.

(SECRET 3)

3’Langkah Mudah. Join, Recruit 3’Ejen, Follow Ecosystem

Follow saja role-bisnes model. gunakan ilmu dan sistem yang telah diberikan untuk menghasilkan pulangan yang lumayan dan memaksimumkan keuntungan pada setiap minggu berterusan tanpa henti.

Customers reviews

Apa kata mereka

Kisah Benar..

Kunci utama kejayaan sebuah perniagaan adalah pengurusan yang tepat dan penjualan secara berterusan adalah nadi untuk sesuatu bisnes dapat hidup sepanjang zaman.. Tapi apa yang lebih penting daripada itu adakah bisnes yang dijalankan itu dapat berdaya saing seiringan dengan peredaran zaman dari masa ke-semasa? Contohnya kita dapat lihat terdapat pelbagai syarikat tidak mampu berinovasi mengalami kesukaran dalam perniagaan. Maka daripada itu, perancangan pengurusan dan strategi bisnes amat penting bagi legasi bisnes dapat hidup sepanjang zaman.

We will coach and help you achieve goals. At Stokisonline, we can help you every step of the way. Join our family and own your success. What are you waiting for? Take the first step today.

We Are Here To Assist You

contact us today

© 2023 All Rights Reserved by STOKISONLINE – Disclaimer –Term & Conditions – Privacy Policy

Open chat
1
Cara Hasilkan 6.6k Setiap Minggu?
Kepakaran Kami di Stokis Online Malaysia Membantu Anda Hasilkan Side-Income secara konsisten 60-6.6k Setiap Minggu Melalui Teknik Ecosystem-Affiliate paling cara mudah praktikal berkesan.
..
Ini kisah perjalanan founder Stokis Online bina bisnes unik demi kesejahteraan bebas kewangan orang ramai melalui StokisOnline.
.
Semoga bisnes ini dapat membantu insan dan menjadi ladang amal kebaikan untuk semua, mendapat redho keberkatan Tuhan Yang Maha Esa secara konsistan, amin in sha Allah. semoga bermanfaat
.
Hadi Mustaqim 36tahun, dilahirkan di hospital besar pulau pinang pada tahun 1986. bertuah dilahirkan daripada keluarga bisnes yang bekerja keras sehingga mencapai kejayaan.
.
Sejak umur 9-tahun bila cuti sekolah ayah selalu bawa aku berjumpa dengan para pedagang, pengimport, pelanggan tetap kesana-kesini.
.
Ayah dikenali sebagai pemborong dan pengimport produk kesihatan dan kosmetik yang dibawa dari negara jiran Indonesia, Thailand dan Philipina sehingga berkembang menjadi sebuah syarikat distributor dan stokis produk tempatan one stop centre yang lengkap.
.
Alhamdulillah persaing-pesaing bisnes kami majoritinya syarikat hebat dalam industri ini.
.
Dalam keadaan bisnes yang stabil dan berkembang. Hidup ini terasa sangat indah, kewangan melimpah, dapat shopping, rumah selesa, kereta idaman, bebas masa sehingga dapat jelajah melancong keluar negara Eropah, Amerika, negara-negara Arab, Jepun, China, benua Australia dll aku dah sampai.
.
Namun, dalam gemilang hidup, kadang kala aku terfikir kenapa Allah lahirkan aku dalam keluarga serba ada dan selesa sebegini.
.
Alhamdulillah Syukur nikmat, aku diberi akses dan peluang untuk jalankan bisnes.. networking yang mantap.. sehinggalah memiliki asset property.. kenderaan.. kilang.. syarikat itu dan ini.
.
Namun dalam kesenangan dan pelbagai akses kemudahan hidup.
.
Jauh dari sudut hati aku terfikir mengapa rezeki rakan sekeliling hidup tak macam aku. Mereka hidup kerja keras bating tulang setiap hari, kerja overtime demi duit gaji sedikit lebih, OT double.. triple payout dikala cuti hari peristiwa terpaksa dilakukan demi menampung keperluan hidup. Kuat aku berfikir solusi dan cara agar dapat bantu kongsi kebahagiaan hidup jemput rezeki besar. Jauh sudut hati nak saja aku berkata buat cara itu dan ini untuk berjaya dalam hidup namun itu tak mampu aku lakukan.
.
Impian aku dapat berkongsi nikmat hidup bebas masa ada duit extra untuk hidup lebih bermakna bersama keluarga, sahabat dan masyarakat.
.
Hidup aku lengkap serba ada, ada kalanya aku terlalu merendahkan diri untuk jaga hati perasaan lawan bicara. Namun aku tak menyesal pilih hidup cara low profile sederhana hingga kini.
.
Aku merenung berfikir cara nak bantu mereka hidup lebih selesa.
.
Sejak 2014, pelbagai cara aku buat, aku sediakan budget tahunan program untuk membantu dalam konteks bina bisnes.
.
Aku bantu kawan copy paste bisnes dengan cara buka beberapa cawangan didalam pasaraya dan hypermarket namun penghujungnya kecundang sebab jiwa pemalas dan tak jujur
.
Bantu kawan bagi modal asas, renovasi kedai, bagi hutang beli barang bisnes al-hasil hilang entah kemana dan banyak lagi..
.
4-tahun aku bergelut cuba bantu al-hasil rugi tergigit diri sendiri.
.
Kalau ikutkan kehendak rasa kesal hati, aku saman saja semua yang terlibat. Biar padan muka tapi itu tidak kulakukan..
.
Turning Point
.
Pada pertengahan tahun 2018, aku temukan kaedah cara tepat, jitu dapat bantu ramai manusia atasi masalah cara jemput rezeki tambah income setiap minggu,
.
Aku berguru dengan pelbagai sifu, mentor dan coach tersohor di Malaysia sejak tahun 2011 secara offline dan online.
.
Berbekalkan pengalaman bertahun-tahun, aku bina bisnes kali ini agar semua orang dapat buat income pasif yang selesa setiap minggu.
.
Aku temukan kata kunci “apa yang penting kerja sama” menjadi motto asas dalam bisnes kali ini.
.
Aku serius belajar menuntut ilmu digital kesana-kesini bertungkus lumus untuk siapkan legacy ini.
.
Pelbagai proses R&D.. try & error.. adjust by adjustment aku hadap sehinggalah kalendar bertukar ganti tahun 2021.
.
Alhamdulillah syukur Allah jua yang mendidik aku all the time, suka duka pahit manis aku dah hadap, now all is done, improvement by improving dah buat dan keep improving.
.
Motto bisnes, “Buat Kasi Jadi Sampai Jadi Sampai BERJAYA”
.
Aku berjaya hasilkan bisnes padu, bisnes out of the box. bisnes unik lain daripada yang lain yang ada dipasaran.
.
Paling BEST, Orang yang tak biasa menjual pun mampu buat jika ada keinginan untuk maju sehingga berjaya
.
Berkat sokongan keluarga, Joe dan kawan-kawan Stokis Online telah dijayakan dengan motif untuk dapat bantu lebih ramai insan-insan yang memerlukan bagi menambah sumber pendapatan dengan kaedah yang mudah
.
Syukur tak terhingga Stokis Online berada pada masa yang sangat tepat di kala musim pendamik C19 dimana ramai insan di Malaysia terjejas pendapatan dan Stokis Online hadir untuk bantu meringgankan beban kewangan dangan cara bisnes yang unik.
.
Melalui bisnes konsep yang ada dalam StokisOnline, semoga suara keluhan para peniaga perang diskaun harga margin tipis menggila, bisnes slow, tidak ada pembeli, hutang tak bayar, tak pandai bisnes, bisnes bermusim semuanya teratasi dengan teknik "ecosystem-affiliate" dalam StokisOnline.
.
In sha Allah
.
Kami sangat yakin Anda dapat hasilkan income 6.6k atau bersamaan nilai pendapatan bersih RM3.3K setiap minggu dengan cara yang paling mudah praktikal berkesan asalkan diri ada kemahuan untuk maju dan berjaya.
.
In sha Allah Bismillah
.
Ayuh, Sama-sama kita jemput rezeki. Doa dan harapan agar kita semua dapat hidup lebih sejahtera, dan hidup berbakti kepada diri, keluarga, masyarakat dan negara.
.
Rumusan akhir kata,
.
Impian cita-cita aku, nak lihat ramai orang bebas masalah kewangan yang selama bertahun-tahun telah aku usahakan ini capai kejayaan.
.
Semuanya Demi Anda.. Demi Kebaikan.. Keberkatan Demi Allah dan Nabi..
.
Dan bila tiba masa ditanya soalan “apa yang kamu kerjakan semasa HIDUP didunia?” Aku dapat jawab soalan itu dengan jawapan yang tenang, baik dan berbahagia.
.
Jadi..
Bersedia dan SERIUS bina side-income setiap minggu secara berterusan?
.
klik butang hijau "open chat" sekarang
.
Salam Maju Jaya
Founder & team StokisOnline
Tn.Hadi Mustaqim