Mudah? Jana Pendapatan Secara Online Hasilkan ($) Income Berterusan RM600? RM6.6k? RM13.2k? Secara Konsisten? Setiap Minggu? Setiap Bulan? Tanpa Henti? KiniTerbongkar!

Hadi Mustaqim (Founder)

Sepanjang pengalaman saya menerajui syarikat pengeluar dan pemborang produk kosmetik, produk kesihatan dan kecantikan sejak tahun 2009.. Untuk BERJAYA anda perlukan team sales yang SOLID, pengurusan perniagaan yang CEKAP dan semangat kerjasama yang MANTAP untuk capai KEJAYAAN dan hasilkan PENDAPATAN yang berterusan.

Untuk membina dan capai ke tahap ini, Syarikat perlukan tempoh masa bertahun-tahun dan kos yang banyak untuk berada diposisi stabil dan konsisten.

Ya.. Bukan mudah untuk BERJAYA! Namun, jika anda terfikir dan berhasrat tambah sumber pendapatan extra perlu ada perniagaan untuk dijalankan? Saya ada BERITA GEMBIRA untuk dikongsikan agar anda dapat tambah side income tambahan tanpa pening kepala menguruskan pernigaan bertahun-tahun.

Formula dan Strategi ini berdasarkan pengalaman peribadi dan algoritma perniagaan yang saya jalankan. Teknik dan ilham yang saya temui ini dapat bantu anda tambah pasif income 600? 6,600? 13.2k? secara konsisten setiap minggu.. setiap bulan.. tanpa henti..

Mudah Praktikal Berkesan

Sustainable Sales = Income Berterusan Tanpa Henti..

Apa Formula dan Strateginya? Jawapannya adalah dengan teknik Superb-Padu 6’Bulan Roadmap perniagaan : Melanggan + Affiliate + Ecosystem = Income Konsisten Setiap Minggu.. Setiap Bulan.. Tanpa Henti..

Ya.. Disini.. Melalui strategi 6’Bulan Roadmap dibawah ini, anda sebagai ejen langganan affiliate-ecosystem mampu hasilkan pendapatan bersih secara konsisten bermula RM120/sebulan kepada RM1,200/sebulan sehingga RM13,200/sebulan berdasarkan Strategi Padu 6’Bulan Roadmap StokisOnline.com

Mudah Ι Praktikal Ι Berkesan

6'Bulan ROADMAP Strategi

Disini.. Untuk berjaya capai matlamat capai income 13.2k/setiap bulan? anda cuma perlukan masa selama 6’Bulan untuk berjaya berdasarkan strategi yang mudah dan praktikal. Ini adalah jawapan kepada pelbagai cabaran kewangan yang selama ini yang perlu anda buat sekarang tanpa ragu, mudah dan praktikal.

Mudah Ι Praktikal Ι Berkesan

Salam Maju Jaya,
Perniagaan ini, tidak ada sebarang syak padanya, (tentang pengurusan aliran tunai (cashflow) ecosystem bisnes secara affiliate) ia menjadi petunjuk dan peluang bagi orang-orang ingin jana pendapatan secara konsisten tanpa henti.
 
Iaitu orang-orang yakin percaya kepada konsep perniagaan ini, bertindak sesuai petunjuk sehingga berjaya realisasikan pendapatan konsisten setiap minggu/bulan dengan cara mudah dan praktikal.
 
Bagimu orang-orang beriman, sampaikan berita gembira ini kepada mereka yang memerlukan. Ingatlah Tuhan membalas setiap kebaikan dengan kebaikan rahmatNya berlipat kali ganda.
 
Perniagaan halal patuh syariah ini tiada kena mengena dengan sebarang bentuk perniagaan Multilevel-marketing (MLM), judi-haram, skim cepat kaya dan aktiviti yang melanggar undang-undang. Sebaliknya ia menggunakan konsep affiliate yang digunapakai oleh kebanyakkan website syarikat besar seluruh dunia seperti syarikat Amazon, Ebay, Lazada, Shopee, Alibaba dan banyak lagi syarikat gergasi menggunakan teknik affiliate dalam sistem perniagaan mereka.
Perniagaan Affiliate Ecosystem,

powered by StokisOnline ini sesuai kepada mereka yang komited untuk ubah hidup lebih selesa, merancang untuk ada kewangan yang stabil? jana side income? pasif income? merancang untuk simpanan jangka pendek/panjang? ada persediaan simpanan untuk perkahwinan? simpanan masa depan? untuk pendidikan? merancang untuk miliki kenderaan idaman, rumah impian dan gaya hidup yang lebih stabil dan selesa? Perniagaan ini dapat membantu anda.. Maka, jika anda seorang pekerja swasta? pegawai kerajaan? cikgu/guru? pekerja kilang? pemandu e-hailing? kerani biasa? seorang pelajar IPTA/S? ejen insurans? trader forex ataupun trader matawang crypto? live streamer? youtuber? sales person? peniaga affiliate? peniaga produk/servis secara online dan offline? seorang surirumah sepenuh masa? atau apapun bidang kerjaya perkerjaan harian hidup anda, perniagaan ini amat mudah dan sesuai untuk anda jalankan secara online dimana sahaja anda berada.

Perniagaan ini, Khas untuk mereka yang komited inginkan kejayaan dalam kewangan capai pendapatan secara konsisten 300? 6.6k? 13.2k? setiap minggu, setiap bulan melalui STRATEGI dan FORMULA JITU. (#Nota: Jika anda seorang individu yang lemah semangat, mudah putus-asa dan sentiasa berfikiran negatif? Mohon berjuta-juta maaf mungkin bisnes ini bukan untuk anda). Perniagaan ini khas untuk mereka yang NAK hasilkan pendapatan secara konsisten RM13.2k atau lebih dengan cara mudah melalui pendedahan strategi 6’bulan khas yang sangat praktikal dijalankan. Teruskan membaca dan paling penting tonton VIDEO PENCERAHAN STRATEGI, tutorial dan formula ecosystem sehingga anda mampu capai kejayaan berlandaskan strategi khas 6’Bulan ROADMAP. 

Disini.. Melalui SISTEM.. STRATEGI & FORMULA PADU!

"Kita.. Mampu Tambah Sumber Pendapatan Extra RM60 RM600 RM6,600 RM66,600 Berulang-ulang Kali Secara Konsisten Setiap Minggu Dengan Cara Mudah, Praktikal & Berkesan".

Tugas Anda? #1 Join Ejen #2 Recruit 3'Ejen #3 Follow Ecosystem

Mudah Ι Praktikal Ι Berkesan

PILIH PAKEJ A ATAU PAKEJ B

Tawaran join affiliate secara percuma telah ditutup, Join affiliate pilih pakej A atau pakej B klik kotak dibawah.

PILIH : NOW OR NEVER

PENTING!! TONTON VIDEO STRATEGI iNi..

Tugas Anda? #1 Join Ejen #2 Recruit 3'Ejen #3 Follow Ecosystem

Mudah Ι Praktikal Ι Berkesan

SETELAH JOIN EJEN

Mudah Ι Praktikal Ι Berkesan

Nota : Promot link id-ejen anda jerr.. then, make sure ada 3’orang ejen jerr.. pastu follow strategi ecosystem kalendar untuk hasilkan pendapatan setiap minggu.. setiap bulan.. Senang gilerr.. contoh link ejen : ( https://stokisonline.com/?ref=3 )

Nota : Dengan cara ini, anda hasilkan keuntungan, proses ini dijadikan blueprint ecosystem beli pakej berulang-ulang kali setiap minggu untuk anda hasilkan pendapatan komisen setiap minggu. Strategi info lengkap klik sini

Jadual Ecosystem

Nota : Extremely Powerful Strategy = Incredible Plan Strategy. itulah gambaran yang paling tepat strategi jadual kalendar ini dapat hasilkan pendapatan setiap minggu berdasarkan penjelasan yang disampaikan melalui video-video oleh founder StokisOnline tn. Hadi Mustaqim.

Kalendar Ecosystem

Nota : Berdasarkan strategi tetapan kalendar ecosystem ini, Peluang capai matlamat kejayaan sangat tinggi, sangat jelas dan realistik tanpa janji bulan dan bintang.

Roadmap Strategi

Nota : Matlamat seluruh ejen sangat JELAS. iaitu capai income 13.2k setiap bulan melalui strategi 6’bulan roadmap yang praktikal ini. sepanjang proses ini anda hasilkan income setiap minggu melalui cashflow yang positif.

Mudah Praktikal Berkesan

HASIL ECOSYSTEM

(Zoom-in-image) >>Slide Right>>

PILIHAN PAKEJ

Mudah Ι Praktikal Ι Berkesan

How To Start? Cara Mulakanya?

(Klik pada gambar)

Pilih => Plan A atau Plan B

(Klik pada gambar)

Tonton Video Ini

Semuanya telah kami rangkum secara terperinci strategi anda dapat capai kejayaan dengan mudah, praktikal, berkesan = + Hasil Untung Ganda Berulang-ulang Kali..

Nota: Hanya mereka yang serius, komited dan bertindak akan berjaya capai impian! Anda kategori mana? Info lanjut cara jana income 6k setiap minggu? Klik Sini..

 

 Hotline : 017-9898 150 Email : StokisOnlineHQ@gmail.com © 2022 ALL COPYRIGHTS RESERVED by STOKISONLINE – Disclaimer –Term & Conditions – Privacy Policy

KESIMPULANNYA

Tindakan Penting CAPAI KEJAYAAN Yang Perlu Anda Lakukan SEKARANG,

#1. Join Affiliate Ejen Ecosystem

#2. Recruit 3’Ejen Affiliate Ecosystem

#3. Pada 1’hb Setiap Ejen Ikuti Strategi Bisnes Jadual Kalendar Ecosystem & Hasilkan Pendapatan Setiap Minggu

PILIH : NOW OR NEVER

Hours
Minutes
Seconds

Mudah Ι Praktikal Ι Berkesan

Open chat
1
Cara Hasilkan 6.6k Setiap Minggu?
Kepakaran Kami di Stokis Online Malaysia Membantu Anda Hasilkan Side-Income secara konsisten 60-6.6k Setiap Minggu Melalui Teknik Ecosystem-Affiliate paling cara mudah praktikal berkesan.
..
Ini kisah perjalanan founder Stokis Online bina bisnes unik demi kesejahteraan bebas kewangan orang ramai melalui StokisOnline.
.
Semoga bisnes ini dapat membantu insan dan menjadi ladang amal kebaikan untuk semua, mendapat redho keberkatan Tuhan Yang Maha Esa secara konsistan, amin in sha Allah. semoga bermanfaat
.
Hadi Mustaqim 36tahun, dilahirkan di hospital besar pulau pinang pada tahun 1986. bertuah dilahirkan daripada keluarga bisnes yang bekerja keras sehingga mencapai kejayaan.
.
Sejak umur 9-tahun bila cuti sekolah ayah selalu bawa aku berjumpa dengan para pedagang, pengimport, pelanggan tetap kesana-kesini.
.
Ayah dikenali sebagai pemborong dan pengimport produk kesihatan dan kosmetik yang dibawa dari negara jiran Indonesia, Thailand dan Philipina sehingga berkembang menjadi sebuah syarikat distributor dan stokis produk tempatan one stop centre yang lengkap.
.
Alhamdulillah persaing-pesaing bisnes kami majoritinya syarikat hebat dalam industri ini.
.
Dalam keadaan bisnes yang stabil dan berkembang. Hidup ini terasa sangat indah, kewangan melimpah, dapat shopping, rumah selesa, kereta idaman, bebas masa sehingga dapat jelajah melancong keluar negara Eropah, Amerika, negara-negara Arab, Jepun, China, benua Australia dll aku dah sampai.
.
Namun, dalam gemilang hidup, kadang kala aku terfikir kenapa Allah lahirkan aku dalam keluarga serba ada dan selesa sebegini.
.
Alhamdulillah Syukur nikmat, aku diberi akses dan peluang untuk jalankan bisnes.. networking yang mantap.. sehinggalah memiliki asset property.. kenderaan.. kilang.. syarikat itu dan ini.
.
Namun dalam kesenangan dan pelbagai akses kemudahan hidup.
.
Jauh dari sudut hati aku terfikir mengapa rezeki rakan sekeliling hidup tak macam aku. Mereka hidup kerja keras bating tulang setiap hari, kerja overtime demi duit gaji sedikit lebih, OT double.. triple payout dikala cuti hari peristiwa terpaksa dilakukan demi menampung keperluan hidup. Kuat aku berfikir solusi dan cara agar dapat bantu kongsi kebahagiaan hidup jemput rezeki besar. Jauh sudut hati nak saja aku berkata buat cara itu dan ini untuk berjaya dalam hidup namun itu tak mampu aku lakukan.
.
Impian aku dapat berkongsi nikmat hidup bebas masa ada duit extra untuk hidup lebih bermakna bersama keluarga, sahabat dan masyarakat.
.
Hidup aku lengkap serba ada, ada kalanya aku terlalu merendahkan diri untuk jaga hati perasaan lawan bicara. Namun aku tak menyesal pilih hidup cara low profile sederhana hingga kini.
.
Aku merenung berfikir cara nak bantu mereka hidup lebih selesa.
.
Sejak 2014, pelbagai cara aku buat, aku sediakan budget tahunan program untuk membantu dalam konteks bina bisnes.
.
Aku bantu kawan copy paste bisnes dengan cara buka beberapa cawangan didalam pasaraya dan hypermarket namun penghujungnya kecundang sebab jiwa pemalas dan tak jujur
.
Bantu kawan bagi modal asas, renovasi kedai, bagi hutang beli barang bisnes al-hasil hilang entah kemana dan banyak lagi..
.
4-tahun aku bergelut cuba bantu al-hasil rugi tergigit diri sendiri.
.
Kalau ikutkan kehendak rasa kesal hati, aku saman saja semua yang terlibat. Biar padan muka tapi itu tidak kulakukan..
.
Turning Point
.
Pada pertengahan tahun 2018, aku temukan kaedah cara tepat, jitu dapat bantu ramai manusia atasi masalah cara jemput rezeki tambah income setiap minggu,
.
Aku berguru dengan pelbagai sifu, mentor dan coach tersohor di Malaysia sejak tahun 2011 secara offline dan online.
.
Berbekalkan pengalaman bertahun-tahun, aku bina bisnes kali ini agar semua orang dapat buat income pasif yang selesa setiap minggu.
.
Aku temukan kata kunci “apa yang penting kerja sama” menjadi motto asas dalam bisnes kali ini.
.
Aku serius belajar menuntut ilmu digital kesana-kesini bertungkus lumus untuk siapkan legacy ini.
.
Pelbagai proses R&D.. try & error.. adjust by adjustment aku hadap sehinggalah kalendar bertukar ganti tahun 2021.
.
Alhamdulillah syukur Allah jua yang mendidik aku all the time, suka duka pahit manis aku dah hadap, now all is done, improvement by improving dah buat dan keep improving.
.
Motto bisnes, “Buat Kasi Jadi Sampai Jadi Sampai BERJAYA”
.
Aku berjaya hasilkan bisnes padu, bisnes out of the box. bisnes unik lain daripada yang lain yang ada dipasaran.
.
Paling BEST, Orang yang tak biasa menjual pun mampu buat jika ada keinginan untuk maju sehingga berjaya
.
Berkat sokongan keluarga, Joe dan kawan-kawan Stokis Online telah dijayakan dengan motif untuk dapat bantu lebih ramai insan-insan yang memerlukan bagi menambah sumber pendapatan dengan kaedah yang mudah
.
Syukur tak terhingga Stokis Online berada pada masa yang sangat tepat di kala musim pendamik C19 dimana ramai insan di Malaysia terjejas pendapatan dan Stokis Online hadir untuk bantu meringgankan beban kewangan dangan cara bisnes yang unik.
.
Melalui bisnes konsep yang ada dalam StokisOnline, semoga suara keluhan para peniaga perang diskaun harga margin tipis menggila, bisnes slow, tidak ada pembeli, hutang tak bayar, tak pandai bisnes, bisnes bermusim semuanya teratasi dengan teknik "ecosystem-affiliate" dalam StokisOnline.
.
In sha Allah
.
Kami sangat yakin Anda dapat hasilkan income 6.6k atau bersamaan nilai pendapatan bersih RM3.3K setiap minggu dengan cara yang paling mudah praktikal berkesan asalkan diri ada kemahuan untuk maju dan berjaya.
.
In sha Allah Bismillah
.
Ayuh, Sama-sama kita jemput rezeki. Doa dan harapan agar kita semua dapat hidup lebih sejahtera, dan hidup berbakti kepada diri, keluarga, masyarakat dan negara.
.
Rumusan akhir kata,
.
Impian cita-cita aku, nak lihat ramai orang bebas masalah kewangan yang selama bertahun-tahun telah aku usahakan ini capai kejayaan.
.
Semuanya Demi Anda.. Demi Kebaikan.. Keberkatan Demi Allah dan Nabi..
.
Dan bila tiba masa ditanya soalan “apa yang kamu kerjakan semasa HIDUP didunia?” Aku dapat jawab soalan itu dengan jawapan yang tenang, baik dan berbahagia.
.
Jadi..
Bersedia dan SERIUS bina side-income setiap minggu secara berterusan?
.
klik butang hijau "open chat" sekarang
.
Salam Maju Jaya
Founder & team StokisOnline
Tn.Hadi Mustaqim