#Website ini perlukan sedikit masa untuk upload konten berkualiti, Kesabaran anda amat dihargai. terima kasih.

TONTON PENJELASAN iNi, SEKARANG!

 Contoh link affiliate ejen : https://stokisonline.com/?ref=3

 Tonton Video: Cara Kerja Sistem Affiliate StokisOnline.com

Hi.. Salam Maju Jaya.. Saya Hadi Mustaqim Founder StokisOnline.com

Alhamdulillah segala puji dan syukur kepada Allah SWT tuhan semesta alam berserta junjungan besar nabi mulia Rasullullah SAW yang membawa rahmat dan karunia tertinggi dalam kehindupan kita sehingga kini.

Jutaan terima kasih kepada seluruh keluarga, ustaz-ustazah, para pakar-pakar dan profesional yang membimbing dalam perihal hukum dan syariah, guru-sifu dan mentor yang sentiasa mendidik hingga kini, sahabat yang menginspirasi ‘all the time’, team crew StokisOnline yang superb-solid telah bekerja keras dalam menjayakan hasil karya terindah dan agung ini untuk kebaikan kita semua di Malaysia dan dimana jua anda berada. Amin.

Salam Maju Jaya kepada ANDA yang sedang membaca tulisan ini terutama para affiliasi ejen-ejen StokisOnline, Salam Hormat! Anda insan HEBAT Luarbiasa!.. Jutaan terima kasih ‘unlimited’ kerana telah bersama kami dalam membantu, menjana & membina kehidupan yang lebih baik demi sinar masa depan yang lebih cerah. In Sha Allah, Doakan bersama semoga tindakan dan usaha yang kita buat pada hari ini membawa rahmat, keberkatan terbaik untuk ekonomi ummat manusia.

In sha Allah..  Disini anda akan lalui pengalaman bisnes terkini yang praktikal hebat-luarbiasa amat mudah hasilkan pendapatan konsisten ibarat “GAJI” setiap minggu.. setiap bulan.. berterusan.. tanpa henti.. (Tips PENTING! : Tonton Semua Video Yang Disediakan)

Sepanjang pengalaman perniagaan dibidang (distributor) pemborong, pengedar, dan pengilang produk-produk kesihatan kecantikan dan kosmetik sejak 1996-2009-2022. Didapati faktor paling penting dalam perniagaan adalah sistem pengurusan dan “Jualan/Sales”.

Antara Faktor Masalah perniagaan yang sering dihadapai oleh peniaga-peniaga adalah masalah jualan(sales) sendu, masalah kekangan modal komitmen hutang tak berbayar, masalah margin untung yang kecil, masalah persaingan perang harga sesama penjual, masalah trend bisnes yang sentiasa berubah-ubah dari masa-kesemasa mengikut peredaran zaman menyebabkan ramai yang terkandas ditengah jalan, ada yang rugi dan fobia/putus dalam bisnes.

Sebenarnya masalah/situasi ini membawa peluang baik dan buruk kepada mereka yang bijak menjalankan perniagaan. Bisnes yang terbaik dapat selesaikan suatu masalah melalui produk ataupun perkhidmatan tertentu. Semua ini bergantung kepada skill/cara individu mengatasi masalah dalam perniagaan yang diceburi walaupun sukar. Namun pada pengalaman saya, ramai mereka yang kecundang berbanding berjaya dalam bisnes yang sentiasa berubah-ubah ikut trend semasa.

Sepanjang pengalaman lebih 15’tahun dalam perniagaan, Kunci asas kejayaan dalam bisnes adalah “Sales/Income yang SUSTAINABLE/Berterusan” amat penting untuk perniagaan dapat beroperasi dengan lancar sepanjang zaman.

Kini, melalui kuasa tekhnologi hujung jari melalui smartphone ios, android dll secara online. Anda dapat hasilkan pendapatan secara berterusan dan konsisten melalui perniagaan secara online,

Kesimpulannya, Matlamat asas Founder StokisOnline.com yang berbahagia tuan Hadi Mustaqim temukan formula mudah praktikal untuk membantu rakyat marhean dapat mampu hasilkan pendapatan sehingga RM13.2k setiap bulan berterusan tanpa henti melalui formula kaedah “Affiliate+Subscription+Ecosystem” = hasilkan pendapatan komisen berlandaskan strategi 6’bulan proses roadmap yang disediakan.

Doa dan harapan semoga ikhtiar dan usaha Ini dapat membantu anda atasi masalah seperti diatas untuk dapat hasilkan pendapatan tanpa henti, tanpa penat menjual sepanjang masa, tanpa simpan stok, tanpa modal besar dan yang pastinya ianya mudah praktikal berkesan melalui teknik yang dinamakan Affiliate Ecosystem didalam StokisOnline.com. Ketahui teknik perniagaan ini dapat bantu anda hasilkan income setiap minggu.. setiap bulan.. berterusan tanpa henti? Sertai Segera, Tonton & Fahami penjelasan video-video yang disediakan.

Affiliate adalah salah satu teknik memasarkan produk dan menjalankan perniagaan di internet. Apabila anda menjadi orang tengah (sebagai ejen Syarikat A) mempromosikan produk syarikat A melalui link affiliate ejen daripada syarikat A, maka anda akan dapat terima bayaran komisen daripada syarikat A dalam jumlah tertentu jika ada orang membeli produk tersebut melalui link affiliate khas anda. Sistem ini hampir sama seperti sistem jualan dropship cuma bezanya sistem ini lebih advance berbanding dropship.

Ecosystem adalah kitaran proses suatu sistem dalam kehidupan daripada bahan asas A kepada hasil jadi B atau C, Ecosystem yang dimaksudkan dalam StokisOnline ini adalah suatu bentuk pengurusan sistem yang disusun khas kepada setiap ejen agar dapat membuka peluang hasilkan pendapatan komisen besar pada setiap minggu melalui sistem subscription pembelian pakej secara berulang-ulang kali melalui strategi sistem affiliate berjangka-masa dan jadual kitaran yang telah ditetapkan.

Subscription adalah terjemahan daripada perkataan melanggan suatu perkhidmatan atau jualbeli bertempoh sepanjang persetujuan dan sepakat dalam perniagaan.

StokisOnline mengambil konsep subscription/melanggan pada setiap minggu bertujuan untuk hasilkan penjualan secara berterusan melalui tetapan belian pakej tertentu pada setiap tarikh 1’hb, 8’hb, 16’hb & 23’hb setiap bulan secara berterusan dan konsisten.

Melalui tetapan belian pakej tertentu oleh ejen affiliate berkaitan, Pembayaran hasil komisen daripada pembahagian keuntungan dikreditkan terus kepada penama akaun bank introduser affiliate mengikut jumlah bayaran tertentu yang telah ditetapkan.

Pembayaran nilai komisen ini dikreditkan pada setiap tarikh 7’hb, 15’hb, 22’hb & 30’hb setiap bulan berdasarkan jumlah belian affiliate ejen mengikut ketetapan terma & syarat syarikat.

Affiliate Ecosystem Subscription adalah sistem, strategi dan perancangan tersusun bersepadu oleh StokisOnline.com bertujuan hanya untuk membantu anda sebagai affiliate ejen MAMPU hasilkan pendapatan secara berterusan pada setiap minggu, setiap bulan bahkan setiap tahun dengan cara mudah praktikal berkesan melalui platform bisnes kacang sihat ini.

2003 Lulus SPM

2004-2007 Diploma Perakaunan LCCI, CAT di IPB, KL.

2007-2008 Ijazah ACCA di SEGI International (Taklgkap)

2011-2018 Alumni Titanium Circle Dr. Azizan Osman

2019 Alumni Elite Circle Sifu FahdiGhazali

2007-2009 Kerja Sambil Belajar Sebagai Supplier Merchandiser di 9 Cawangan Mydin Klang Velley.

2009 Serap masuk bisnes keluarga di sektor pemborong dan distributor produk kosmetik dan kesihatan zon kawasan negeri Perlis, Kedah, Penang dan Perak.

2010 Founder brand Mustaqim & Mula Perniagaan bersama Mydin Mohamed Malaysia

2011 Bina page facebook Stokis Online Malaysia.

2012 Menceburi bidang perkilangan kosmetik oem, F&B prosess minuman halia madu dan export

2018 Kisah awal mula bisnes konsep affiliasi dan R&D asas Stokis Online

2020 Experimental, split test, development, inovasi improvemental

2021 Disember Stokis Online siap sepenuhnya dengan sistem, pengurusan dan objektif bisnes yang jelas.

2022 Ogos, soft launch stage growing

2023 Ogos, progress achievement 10,000 affiliate ejen

2024 Ogos, prograss achievement at 100,000 affiliate ejen

2025 Ogos, achievement 1,000,000 affiliate ejen

2030 Ogos, Global Nationwide Asia & Europe

2035 Ogos, Global around the world.

“Pray & Dream Big is totally FREE.. Do your action and Lets almighty God Allah make your wish come true”

Ini kisah perjalanan founder StokisOnline.com bina bisnes unik demi kesejahteraan bebas kewangan orang ramai melalui platform affiliate-ecosystem StokisOnline.com
.
Semoga kisah dan bisnes ini dapat membantu insan.. menjadi ladang amal kebaikan untuk semua mendapat redho kasih sayang Tuhan Yang Maha Esa secara konsistan, amin in sha Allah. semoga bermanfaat
.
Hadi Mustaqim 36tahun, dilahirkan di hospital besar pulau pinang pada tahun 1986. bertuah dilahirkan daripada keluarga bisnes yang bekerja keras sehingga mencapai kejayaan.
.
Sejak umur 9-tahun bila cuti sekolah ayah selalu bawa aku berjumpa dengan para pedagang, pengimport, pelanggan tetap kesana-kesini.
.
Ayah dikenali sebagai pemborong dan pengimport produk kesihatan dan kosmetik yang dibawa dari negara jiran Indonesia, Thailand dan Philipina sehingga berkembang menjadi sebuah syarikat distributor dan stokis produk tempatan one stop centre yang lengkap.
.
Alhamdulillah persaing-pesaing bisnes kami majoritinya syarikat hebat dalam industri ini.
.
Dalam keadaan bisnes yang stabil dan berkembang. Hidup ini terasa sangat indah, kewangan melimpah, dapat shopping, rumah selesa, kereta idaman, bebas masa sehingga dapat jelajah melancong keluar negara Eropah, Amerika, negara-negara Arab, Jepun, China, benua Australia dll aku dah sampai.
.
Namun, dalam gemilang hidup, kadang kala aku terfikir kenapa Allah lahirkan aku dalam keluarga serba ada dan selesa sebegini.
.
Alhamdulillah Syukur nikmat, aku diberi akses dan peluang untuk jalankan bisnes.. networking yang mantap.. sehinggalah memiliki asset property.. kenderaan.. kilang.. syarikat itu dan ini.
.
Namun dalam kesenangan dan pelbagai akses kemudahan hidup.
.
Jauh dari sudut hati aku terfikir mengapa rezeki rakan sekeliling hidup tak macam aku. Mereka hidup kerja keras bating tulang setiap hari, kerja overtime demi duit gaji sedikit lebih, OT double.. triple payout dikala cuti hari peristiwa terpaksa dilakukan demi menampung keperluan hidup. Kuat aku berfikir solusi dan cara agar dapat bantu kongsi kebahagiaan hidup jemput rezeki besar. Jauh sudut hati nak saja aku berkata buat cara itu dan ini untuk berjaya dalam hidup namun itu tak mampu aku lakukan.
.
Impian aku dapat berkongsi nikmat hidup bebas masa ada duit extra untuk hidup lebih bermakna bersama keluarga, sahabat dan masyarakat.
.
Hidup aku lengkap serba ada, ada kalanya aku terlalu merendahkan diri untuk jaga hati perasaan lawan bicara. Namun aku tak menyesal pilih hidup cara low profile sederhana hingga kini.
.
Aku merenung berfikir cara nak bantu mereka hidup lebih selesa.
.
Sejak 2014, pelbagai cara aku buat, aku sediakan budget tahunan program untuk membantu dalam konteks bina bisnes.
.
Aku bantu kawan copy paste bisnes dengan cara buka beberapa cawangan didalam pasaraya dan hypermarket namun penghujungnya kecundang sebab jiwa pemalas dan tak jujur
.
Bantu kawan bagi modal asas, renovasi kedai, bagi hutang beli barang bisnes al-hasil hilang entah kemana dan banyak lagi..
.
4-tahun aku bergelut cuba bantu al-hasil rugi tergigit diri sendiri.
.
Kalau ikutkan kehendak rasa kesal hati, aku saman saja semua yang terlibat. Biar padan muka tapi itu tidak kulakukan..
.
Turning Point
.
Pada pertengahan tahun 2018, aku temukan kaedah cara tepat, jitu dapat bantu ramai manusia atasi masalah cara jemput rezeki tambah income setiap minggu,
.
Aku berguru dengan pelbagai sifu, mentor dan coach tersohor di Malaysia sejak tahun 2011 secara offline dan online.
.
Berbekalkan pengalaman bertahun-tahun, aku bina bisnes kali ini agar semua orang dapat buat income pasif yang selesa setiap minggu.
.
Aku temukan kata kunci “apa yang penting kerja sama” menjadi motto asas dalam bisnes kali ini.
.
Aku serius belajar menuntut ilmu digital kesana-kesini bertungkus lumus untuk siapkan legacy ini.
.
Pelbagai proses R&D.. try & error.. adjust by adjustment aku hadap sehinggalah kalendar bertukar ganti tahun 2021.
.
Alhamdulillah syukur Allah jua yang mendidik aku all the time, suka duka pahit manis aku dah hadap, now all is done, improvement by improving dah buat dan keep improving.
.
Motto bisnes, “Buat Kasi Jadi Sampai Jadi Sampai BERJAYA”
.
Aku berjaya hasilkan bisnes padu, bisnes out of the box. bisnes unik lain daripada yang lain yang ada dipasaran.
.
Paling BEST, Orang yang tak biasa menjual pun mampu buat jika ada keinginan untuk maju sehingga berjaya
.
Berkat sokongan keluarga, Joe dan kawan-kawan Stokis Online telah dijayakan dengan motif untuk dapat bantu lebih ramai insan-insan yang memerlukan bagi menambah sumber pendapatan dengan kaedah yang mudah
.
Syukur tak terhingga Stokis Online berada pada masa yang sangat tepat di kala musim pendamik C19 dimana ramai insan di Malaysia terjejas pendapatan dan Stokis Online hadir untuk bantu meringgankan beban kewangan dangan cara bisnes yang unik.
.
Melalui bisnes konsep yang ada dalam StokisOnline, semoga suara keluhan para peniaga perang diskaun harga margin tipis menggila, bisnes slow, tidak ada pembeli, hutang tak bayar, tak pandai bisnes, bisnes bermusim semuanya teratasi dengan teknik “ecosystem-affiliate” dalam StokisOnline.
.
In sha Allah
.
Kami sangat yakin Anda dapat hasilkan income 6.6k atau bersamaan nilai pendapatan bersih RM3.3K setiap minggu dengan cara yang paling mudah praktikal berkesan asalkan diri ada kemahuan untuk maju dan berjaya.
.
In sha Allah Bismillah
.
Ayuh, Sama-sama kita jemput rezeki. Doa dan harapan agar kita semua dapat hidup lebih sejahtera, dan hidup berbakti kepada diri, keluarga, masyarakat dan negara.
.
Rumusan akhir kata,
.
Impian cita-cita aku, nak lihat ramai orang bebas masalah kewangan yang selama bertahun-tahun telah aku usahakan ini capai kejayaan.
.
Semuanya Demi Anda.. Demi Kebaikan.. Keberkatan Demi Allah dan Nabi..
.
Dan bila tiba masa ditanya soalan “apa yang kamu kerjakan semasa HIDUP didunia?” Aku dapat jawab soalan itu dengan jawapan yang tenang, baik dan berbahagia.
.
Dah Bersedia bina side-income setiap minggu secara berterusan?
.
klik butang merah dibawah sekarang
.
Salam Maju Jaya
Founder & team StokisOnline
Tn.Hadi Mustaqim

Hasilkan “Side INCOME” RM13.2k Setiap Bulan?

Sebelum kita explore lebih mendalam cara hasilkan income RM13.2k secara konsisten setiap bulan tanpa henti,

Persoalannya, Adakah Mindset anda sudah bersedia untuk capai KEJAYAAN sehingga BERJAYA?  

Penyelarasan Growth Mindset Berjaya ini sangat penting untuk menentukan kejayaan seseorang. Ramai mereka yang berjaya ditentukan oleh Mindset yang betul, Persoalannya adakah ANDA bersedia ubah Mindset untuk BERJAYA? Mindset Growth?

Berdasarkan rujukan gambar rajah dibawah, Mindset anda pada saat ini dalam kategori yang mana?

(Zoom-in Gambar Rajah)

 Mari kita fahami ada dua kategori Mindset rujukan daripada Prof. James G. Anderson, Harvard University.

Tahukah anda? Dengan Mindset Growth yang Betul, Yakin dan Positif. Maka setiap tindakan akan lebih mudah cipta kejayaan termasuklah hasilkan side income RM13.2k berulang-ulang kali secara konsisten setiap bulan tanpa henti..

Ditambah dengan MATLAMAT dan Strategi hala-tuju yang sangat JELAS, maka lebih mudah capai kejayaan yang diinginkan. Matlamat platform  perniagaan affiliate ecosystem subscription ini adalah untuk membantu hasilkan side income RM13.2k setiap bulan dengan mudah dan praktikal.

ASAS ECOSYSTEM

affiliate ecosystem stokis online

TONTON VIDEO DIBAWAH iNi, SEKARANG!

Video Pencerahan Ringkas 6'Bulan ROADMAP

Sila tonton video & klik zoom in video untuk penjelasan yang lebih optimal

Maaf, Promosi akaun affiliate secara percuma telah ditutup pada 30 November 2022 yang lalu, Anda boleh teruskan urusan bisnes dengan pilihan pakej A atau B serendah RM30 atau RM120 bagi memulakan perjalanan perniagaan ini. Terima Kasih.

Salam Maju Jaya.

Level Pakej Tersedia..

Yes.. Setiap Transaksi Pakej Untung Komisen 2/3(+66%) Memang Sangat Berbaloi

Strategy Ecosystem? Ecosistem Strategi?

Tonton Video Konsep Khas Affiliate Ecosystem

Tonton Video Ini

CASHFLOW ECOSYSTEM

*INCOME RM600? : Komisen RM200/ejen x 3’Orang Ejen Affiliate = RM600

CARA'KERJA SISTEM

illustrasi cara kerja sistem affiliate ejen ecosystem dalam StokisOnline.

Video Tutorial? klik sini.

*Nota: Setelah 90’hari Ecosystem ini, ejen boleh upgrade pakej bila ada modal atau teruskan ecosystem untuk hasilkan pendapatan secara berterusan selamanya..

(Zoom-in Gambar Rajah)

ROADMAP INFOGRAFIC

PERINCIAN KIRAAN

Tempoh 6'Bulan Roadmap Total Net Income RM18k? Modal Hanya RMxx Je?

KEKUATAN Strategi bisnes ini terletak pada teknik online AFFILIATEECOSYSTEM dan SUBSCRIPTION yang dirancang khas untuk memudahkan urusan ejen affiliate kembangkan aliran tunai (cashflow) secara berperingkat dari masa ke semasa melalui tempoh masa 6’bulan pihak yang terlibat terutama ejen-ejen.

Sekarang ini, ada 3-Langkah mudah yang perlu anda buat pada saat ini;

#1.) ‘Take ACTION’ join Affiliate EJEN, Pilih pakej yang disediakan.

#2.) ‘Recruite’ 3’ejen secara sesegera mungkin untuk hasilkan income komisen dan aktifkan ecosystem.

#3.) ‘Follow sebaik mungkin Strategi 6’Bulan Roadmap Ecosystem dan hasilkan income berterusan.

(Zoom-in Gambar Rajah)

Kenapa perlu beli pakej beulang-ulang kali setiap minggu selama 6'bulan? Jawapannya Untuk bina positif cashflow hasilkan Keuntungan Komisen Bersasar daripada ejen-ejen affiliate anda setiap minggu secara konsisten berulang-ulang kali tanpa henti.

Apa Yang Berlaku Sepanjang Proses Ecosystem Strategi? Rujuk Ilustrasi Dibawah.

(Zoom-in Gambar Rajah)

Ya.. Anda Hasilkan Pendapatan Positif! Simpan Modal Untuk Upgrade Pakej Income Lebih Besar.

Play Video

#Effective #Seriously #NoGimmick

How To Start? Cara Mulakanya?

All management sistem & sales team by : StokisOnlineTrading No.18 Lorong Cermai 8, 13500 Permatang Pauh, Penang, Malaysia.

Hotline : 017-9898 150 Email : StokisOnlineHQ@gmail.com

Since May 2021 Latest update at 27 April 2023

© 2021 ALL COPYRIGHTS RESERVED by STOKISONLINE – Disclaimer –Term & Conditions – Privacy Policy 

Open chat
1
Cara Hasilkan 6.6k Setiap Minggu?
Kepakaran Kami di Stokis Online Malaysia Membantu Anda Hasilkan Side-Income secara konsisten 60-6.6k Setiap Minggu Melalui Teknik Ecosystem-Affiliate paling cara mudah praktikal berkesan.
..
Ini kisah perjalanan founder Stokis Online bina bisnes unik demi kesejahteraan bebas kewangan orang ramai melalui StokisOnline.
.
Semoga bisnes ini dapat membantu insan dan menjadi ladang amal kebaikan untuk semua, mendapat redho keberkatan Tuhan Yang Maha Esa secara konsistan, amin in sha Allah. semoga bermanfaat
.
Hadi Mustaqim 36tahun, dilahirkan di hospital besar pulau pinang pada tahun 1986. bertuah dilahirkan daripada keluarga bisnes yang bekerja keras sehingga mencapai kejayaan.
.
Sejak umur 9-tahun bila cuti sekolah ayah selalu bawa aku berjumpa dengan para pedagang, pengimport, pelanggan tetap kesana-kesini.
.
Ayah dikenali sebagai pemborong dan pengimport produk kesihatan dan kosmetik yang dibawa dari negara jiran Indonesia, Thailand dan Philipina sehingga berkembang menjadi sebuah syarikat distributor dan stokis produk tempatan one stop centre yang lengkap.
.
Alhamdulillah persaing-pesaing bisnes kami majoritinya syarikat hebat dalam industri ini.
.
Dalam keadaan bisnes yang stabil dan berkembang. Hidup ini terasa sangat indah, kewangan melimpah, dapat shopping, rumah selesa, kereta idaman, bebas masa sehingga dapat jelajah melancong keluar negara Eropah, Amerika, negara-negara Arab, Jepun, China, benua Australia dll aku dah sampai.
.
Namun, dalam gemilang hidup, kadang kala aku terfikir kenapa Allah lahirkan aku dalam keluarga serba ada dan selesa sebegini.
.
Alhamdulillah Syukur nikmat, aku diberi akses dan peluang untuk jalankan bisnes.. networking yang mantap.. sehinggalah memiliki asset property.. kenderaan.. kilang.. syarikat itu dan ini.
.
Namun dalam kesenangan dan pelbagai akses kemudahan hidup.
.
Jauh dari sudut hati aku terfikir mengapa rezeki rakan sekeliling hidup tak macam aku. Mereka hidup kerja keras bating tulang setiap hari, kerja overtime demi duit gaji sedikit lebih, OT double.. triple payout dikala cuti hari peristiwa terpaksa dilakukan demi menampung keperluan hidup. Kuat aku berfikir solusi dan cara agar dapat bantu kongsi kebahagiaan hidup jemput rezeki besar. Jauh sudut hati nak saja aku berkata buat cara itu dan ini untuk berjaya dalam hidup namun itu tak mampu aku lakukan.
.
Impian aku dapat berkongsi nikmat hidup bebas masa ada duit extra untuk hidup lebih bermakna bersama keluarga, sahabat dan masyarakat.
.
Hidup aku lengkap serba ada, ada kalanya aku terlalu merendahkan diri untuk jaga hati perasaan lawan bicara. Namun aku tak menyesal pilih hidup cara low profile sederhana hingga kini.
.
Aku merenung berfikir cara nak bantu mereka hidup lebih selesa.
.
Sejak 2014, pelbagai cara aku buat, aku sediakan budget tahunan program untuk membantu dalam konteks bina bisnes.
.
Aku bantu kawan copy paste bisnes dengan cara buka beberapa cawangan didalam pasaraya dan hypermarket namun penghujungnya kecundang sebab jiwa pemalas dan tak jujur
.
Bantu kawan bagi modal asas, renovasi kedai, bagi hutang beli barang bisnes al-hasil hilang entah kemana dan banyak lagi..
.
4-tahun aku bergelut cuba bantu al-hasil rugi tergigit diri sendiri.
.
Kalau ikutkan kehendak rasa kesal hati, aku saman saja semua yang terlibat. Biar padan muka tapi itu tidak kulakukan..
.
Turning Point
.
Pada pertengahan tahun 2018, aku temukan kaedah cara tepat, jitu dapat bantu ramai manusia atasi masalah cara jemput rezeki tambah income setiap minggu,
.
Aku berguru dengan pelbagai sifu, mentor dan coach tersohor di Malaysia sejak tahun 2011 secara offline dan online.
.
Berbekalkan pengalaman bertahun-tahun, aku bina bisnes kali ini agar semua orang dapat buat income pasif yang selesa setiap minggu.
.
Aku temukan kata kunci “apa yang penting kerja sama” menjadi motto asas dalam bisnes kali ini.
.
Aku serius belajar menuntut ilmu digital kesana-kesini bertungkus lumus untuk siapkan legacy ini.
.
Pelbagai proses R&D.. try & error.. adjust by adjustment aku hadap sehinggalah kalendar bertukar ganti tahun 2021.
.
Alhamdulillah syukur Allah jua yang mendidik aku all the time, suka duka pahit manis aku dah hadap, now all is done, improvement by improving dah buat dan keep improving.
.
Motto bisnes, “Buat Kasi Jadi Sampai Jadi Sampai BERJAYA”
.
Aku berjaya hasilkan bisnes padu, bisnes out of the box. bisnes unik lain daripada yang lain yang ada dipasaran.
.
Paling BEST, Orang yang tak biasa menjual pun mampu buat jika ada keinginan untuk maju sehingga berjaya
.
Berkat sokongan keluarga, Joe dan kawan-kawan Stokis Online telah dijayakan dengan motif untuk dapat bantu lebih ramai insan-insan yang memerlukan bagi menambah sumber pendapatan dengan kaedah yang mudah
.
Syukur tak terhingga Stokis Online berada pada masa yang sangat tepat di kala musim pendamik C19 dimana ramai insan di Malaysia terjejas pendapatan dan Stokis Online hadir untuk bantu meringgankan beban kewangan dangan cara bisnes yang unik.
.
Melalui bisnes konsep yang ada dalam StokisOnline, semoga suara keluhan para peniaga perang diskaun harga margin tipis menggila, bisnes slow, tidak ada pembeli, hutang tak bayar, tak pandai bisnes, bisnes bermusim semuanya teratasi dengan teknik "ecosystem-affiliate" dalam StokisOnline.
.
In sha Allah
.
Kami sangat yakin Anda dapat hasilkan income 6.6k atau bersamaan nilai pendapatan bersih RM3.3K setiap minggu dengan cara yang paling mudah praktikal berkesan asalkan diri ada kemahuan untuk maju dan berjaya.
.
In sha Allah Bismillah
.
Ayuh, Sama-sama kita jemput rezeki. Doa dan harapan agar kita semua dapat hidup lebih sejahtera, dan hidup berbakti kepada diri, keluarga, masyarakat dan negara.
.
Rumusan akhir kata,
.
Impian cita-cita aku, nak lihat ramai orang bebas masalah kewangan yang selama bertahun-tahun telah aku usahakan ini capai kejayaan.
.
Semuanya Demi Anda.. Demi Kebaikan.. Keberkatan Demi Allah dan Nabi..
.
Dan bila tiba masa ditanya soalan “apa yang kamu kerjakan semasa HIDUP didunia?” Aku dapat jawab soalan itu dengan jawapan yang tenang, baik dan berbahagia.
.
Jadi..
Bersedia dan SERIUS bina side-income setiap minggu secara berterusan?
.
klik butang hijau "open chat" sekarang
.
Salam Maju Jaya
Founder & team StokisOnline
Tn.Hadi Mustaqim