Kepakaran Kami Membantu Anda Hasilkan Side-Income Rm600 Rm6,600 Rm66,600 Setiap Minggu Secara Konsisten Melalui Sistem Paduan Affiliate-Ecosystem Subscription Paling Mudah, Praktikal Berkesan.

#Effective #Seriously #NoGimmick

Page : 1/4

Pre Affiliate-Ecosystem PERCUMA!

Program 90'Hari Ecosystem Workbook Cara Hasilkan Side-Income Setiap Minggu Secara Konsisten Mudah Praktikal Berkesan

Sertai Pre Affiliate-Ecosystem Sesi 1’hb Julai 2022, Ikuti ‘Step-by-Step’ Rahsia Ecosystem Kalendar Hasilkan Pendapatan 60-66k Setiap Minggu.

Days
Hours
Minutes
Seconds

Ecosystem Kalendar Julai 2022

#Effective #Seriously #NoGimmick

Tahukah Anda?

Berdasarkan Ribuan ‘Case Study’ Yang Diperolehi, Kami Di StokisOnline Merumuskan Bahawa Terdapat “7’Masalah Utama” Yang Dihadapi Oleh Seseorang Individu Di Luar Sana Yang Mungkin Anda Juga Sedang Mempunyai Masalah Tersebut.

Amaran: Program ini tidak sesuai untuk anda yang nak cepat kaya dan mempunyai “EGO” dalam diri merasakan sudah tahu semua perkara. Kami komited untuk menyampaikan ilmu cara tambah pendapatan yang kami sendiri guna pakai.

#Effective #Seriously #NoGimmick

7 MASALAH UTAMA DALAM BISNES

Sales & Marketing Sendu:

Bakal pelanggan ada terlalu banyak pilihan untuk membeli suatu produk atau perkhidmatan dalam pasaran.

Bisnes Tidak Grow:

Bertahun-tahun berniaga, tetapi bisnes tidak mampu hasilkan pendapatan secara konsisten.

Tiada "Repeatable Sales" Yang Konsisten

Ramai individu dan peniaga gagal buat jualan secara konsisten sehingga terpaksa mencari jualan setiap hari yang memenatkan.

Margin Untung Yang Rendah (Cenonet)

Bertahun sudah berniaga, tetapi tidak mampu simpan duit kerana kos perniagaan semakin naik dan mahal sehingga termakan modal.

Tiada Backup Side Income

Ramai individu tiada backup side-income kerana bisnes 'stuck' pening kepala dengan masalah bisnes sedia ada.

Tiada Masa Untuk Keluarga

Ramai individu terpaksa kehilangan MASA untuk diri sendiri dan keluarga disebabkan komitmen kerjaya/bisnes yang terikat.

Komitmen Bulanan Yang Tinggi

Ramai orang diluar sana terpaksa bekerja keras untuk menampung kos komitmen bulanan yang tinggi disebabkan kehendak hidup.

#Effective #Seriously #NoGimmick

Berdasarkan Masalah-Masalah Tersebut, Kami Kenalpasti Bahawa Antara Punca Utama Yang Menyebabkan Masalah Tersebut Berlaku Adalah:

Terlalu banyak persaingan perrniagaan tidak sihat yang ada dipasaran.

Lemah dalam menguruskan pasukan jualan dengan efisien.

Matlamat dan pengurusan bisnes yang tidak jelas.

Hasil keuntungan yang terlalu rendah sehingga hilang semangat untuk berniaga.

Trend bisnes sentiasa berubah-ubah sehingga timbul rasa malas untuk berniaga ikut trend terkini.

Hasil pendapatan menurun tidak terkawal menyebabkan kebocoran kewangan dan masalah hutang yang semakin bertimbun.

Semua MASALAH ini Dapat Diselesaikan Apabila Anda Miliki Pendapatan Yang Stabil, Konsisten dan Melimpah Bersama StokisOnline.

#Effective #Seriously #NoGimmick

MEMPERKENALKAN

Side Income RM 60 RM 600 RM 6,600 RM 66,600 Secara Konsisten Setiap Minggu

Setelah 90’hari Ecosystem ini, ejen teruskan ecosystem untuk hasilkan pendapatan secara berterusan selamanya..

Play Video

Play Video

Open chat
1
Cara Hasilkan 6.6k Setiap Minggu?
Kepakaran Kami di Stokis Online Malaysia Membantu Anda Hasilkan Side-Income secara konsisten 60-6.6k Setiap Minggu Melalui Teknik Ecosystem-Affiliate paling cara mudah praktikal berkesan.
..
Ini kisah perjalanan founder Stokis Online bina bisnes unik demi kesejahteraan bebas kewangan orang ramai melalui StokisOnline.
.
Semoga bisnes ini dapat membantu insan dan menjadi ladang amal kebaikan untuk semua, mendapat redho keberkatan Tuhan Yang Maha Esa secara konsistan, amin in sha Allah. semoga bermanfaat
.
Hadi Mustaqim 36tahun, dilahirkan di hospital besar pulau pinang pada tahun 1986. bertuah dilahirkan daripada keluarga bisnes yang bekerja keras sehingga mencapai kejayaan.
.
Sejak umur 9-tahun bila cuti sekolah ayah selalu bawa aku berjumpa dengan para pedagang, pengimport, pelanggan tetap kesana-kesini.
.
Ayah dikenali sebagai pemborong dan pengimport produk kesihatan dan kosmetik yang dibawa dari negara jiran Indonesia, Thailand dan Philipina sehingga berkembang menjadi sebuah syarikat distributor dan stokis produk tempatan one stop centre yang lengkap.
.
Alhamdulillah persaing-pesaing bisnes kami majoritinya syarikat hebat dalam industri ini.
.
Dalam keadaan bisnes yang stabil dan berkembang. Hidup ini terasa sangat indah, kewangan melimpah, dapat shopping, rumah selesa, kereta idaman, bebas masa sehingga dapat jelajah melancong keluar negara Eropah, Amerika, negara-negara Arab, Jepun, China, benua Australia dll aku dah sampai.
.
Namun, dalam gemilang hidup, kadang kala aku terfikir kenapa Allah lahirkan aku dalam keluarga serba ada dan selesa sebegini.
.
Alhamdulillah Syukur nikmat, aku diberi akses dan peluang untuk jalankan bisnes.. networking yang mantap.. sehinggalah memiliki asset property.. kenderaan.. kilang.. syarikat itu dan ini.
.
Namun dalam kesenangan dan pelbagai akses kemudahan hidup.
.
Jauh dari sudut hati aku terfikir mengapa rezeki rakan sekeliling hidup tak macam aku. Mereka hidup kerja keras bating tulang setiap hari, kerja overtime demi duit gaji sedikit lebih, OT double.. triple payout dikala cuti hari peristiwa terpaksa dilakukan demi menampung keperluan hidup. Kuat aku berfikir solusi dan cara agar dapat bantu kongsi kebahagiaan hidup jemput rezeki besar. Jauh sudut hati nak saja aku berkata buat cara itu dan ini untuk berjaya dalam hidup namun itu tak mampu aku lakukan.
.
Impian aku dapat berkongsi nikmat hidup bebas masa ada duit extra untuk hidup lebih bermakna bersama keluarga, sahabat dan masyarakat.
.
Hidup aku lengkap serba ada, ada kalanya aku terlalu merendahkan diri untuk jaga hati perasaan lawan bicara. Namun aku tak menyesal pilih hidup cara low profile sederhana hingga kini.
.
Aku merenung berfikir cara nak bantu mereka hidup lebih selesa.
.
Sejak 2014, pelbagai cara aku buat, aku sediakan budget tahunan program untuk membantu dalam konteks bina bisnes.
.
Aku bantu kawan copy paste bisnes dengan cara buka beberapa cawangan didalam pasaraya dan hypermarket namun penghujungnya kecundang sebab jiwa pemalas dan tak jujur
.
Bantu kawan bagi modal asas, renovasi kedai, bagi hutang beli barang bisnes al-hasil hilang entah kemana dan banyak lagi..
.
4-tahun aku bergelut cuba bantu al-hasil rugi tergigit diri sendiri.
.
Kalau ikutkan kehendak rasa kesal hati, aku saman saja semua yang terlibat. Biar padan muka tapi itu tidak kulakukan..
.
Turning Point
.
Pada pertengahan tahun 2018, aku temukan kaedah cara tepat, jitu dapat bantu ramai manusia atasi masalah cara jemput rezeki tambah income setiap minggu,
.
Aku berguru dengan pelbagai sifu, mentor dan coach tersohor di Malaysia sejak tahun 2011 secara offline dan online.
.
Berbekalkan pengalaman bertahun-tahun, aku bina bisnes kali ini agar semua orang dapat buat income pasif yang selesa setiap minggu.
.
Aku temukan kata kunci “apa yang penting kerja sama” menjadi motto asas dalam bisnes kali ini.
.
Aku serius belajar menuntut ilmu digital kesana-kesini bertungkus lumus untuk siapkan legacy ini.
.
Pelbagai proses R&D.. try & error.. adjust by adjustment aku hadap sehinggalah kalendar bertukar ganti tahun 2021.
.
Alhamdulillah syukur Allah jua yang mendidik aku all the time, suka duka pahit manis aku dah hadap, now all is done, improvement by improving dah buat dan keep improving.
.
Motto bisnes, “Buat Kasi Jadi Sampai Jadi Sampai BERJAYA”
.
Aku berjaya hasilkan bisnes padu, bisnes out of the box. bisnes unik lain daripada yang lain yang ada dipasaran.
.
Paling BEST, Orang yang tak biasa menjual pun mampu buat jika ada keinginan untuk maju sehingga berjaya
.
Berkat sokongan keluarga, Joe dan kawan-kawan Stokis Online telah dijayakan dengan motif untuk dapat bantu lebih ramai insan-insan yang memerlukan bagi menambah sumber pendapatan dengan kaedah yang mudah
.
Syukur tak terhingga Stokis Online berada pada masa yang sangat tepat di kala musim pendamik C19 dimana ramai insan di Malaysia terjejas pendapatan dan Stokis Online hadir untuk bantu meringgankan beban kewangan dangan cara bisnes yang unik.
.
Melalui bisnes konsep yang ada dalam StokisOnline, semoga suara keluhan para peniaga perang diskaun harga margin tipis menggila, bisnes slow, tidak ada pembeli, hutang tak bayar, tak pandai bisnes, bisnes bermusim semuanya teratasi dengan teknik "ecosystem-affiliate" dalam StokisOnline.
.
In sha Allah
.
Kami sangat yakin Anda dapat hasilkan income 6.6k atau bersamaan nilai pendapatan bersih RM3.3K setiap minggu dengan cara yang paling mudah praktikal berkesan asalkan diri ada kemahuan untuk maju dan berjaya.
.
In sha Allah Bismillah
.
Ayuh, Sama-sama kita jemput rezeki. Doa dan harapan agar kita semua dapat hidup lebih sejahtera, dan hidup berbakti kepada diri, keluarga, masyarakat dan negara.
.
Rumusan akhir kata,
.
Impian cita-cita aku, nak lihat ramai orang bebas masalah kewangan yang selama bertahun-tahun telah aku usahakan ini capai kejayaan.
.
Semuanya Demi Anda.. Demi Kebaikan.. Keberkatan Demi Allah dan Nabi..
.
Dan bila tiba masa ditanya soalan “apa yang kamu kerjakan semasa HIDUP didunia?” Aku dapat jawab soalan itu dengan jawapan yang tenang, baik dan berbahagia.
.
Jadi..
Bersedia dan SERIUS bina side-income setiap minggu secara berterusan?
.
klik butang hijau "open chat" sekarang
.
Salam Maju Jaya
Founder & team StokisOnline
Tn.Hadi Mustaqim