Extra Side Income RM60 RM600 RM6,600 RM66,600

MATLAMAT BISNES INI? BERJAYA TAMBAH SIDE INCOME SECARA ONLINE RM 60 600 6,600 66,600 SETIAP MINGGU TANPA HENTI..

#Effective #Seriously #NoGimmick

TEKNIK PADUAN

Strategi *Affiliate & Ecosystem* Ini Dapat Membantu Tambah "Side-Income" EXTRA Secara KONSISTEN Berulang-ulang Kali Setiap Minggu.

MEMPERKENALKAN

Affiliate adalah salah satu teknik memasarkan dan mengiklankan produk di internet. Apabila anda menjadi orang tengah (sebagai ejen Syarikat A) mempromosikan produk syarikat A melalui link affiliate ejen daripada syarikat A, maka anda akan dapat pembayaran komisen daripada syarikat A dalam jumlah tertentu jika ada orang membeli produk tersebut melalui link affiliate anda. Sistem ini hampir sama seperti sistem jualan dropship cuma bezanya sistem ini lebih advance berbanding dropship.

Ecosystem adalah kitaran proses suatu sistem dalam kehidupan daripada bahan asas A kepada hasil jadi B atau C, Ecosystem yang dimaksudkan dalam StokisOnline ini adalah suatu bentuk sistem yang disusun khas kepada setiap ejen untuk dapat hasilkan pendapatan komisen besar pada setiap minggu melalui sistem pembelian pakej secara berulang-ulang kali melalui strategi sistem affiliate dan jadual kitaran yang telah ditetapkan.

Affiliate Ecosystem adalah sistem, strategi dan perancangan tersusun bersepadu oleh StokisOnline.com bertujuan hanya untuk ejen MAMPU hasilkan pendapatan secara berterusan pada setiap minggu dengan cara mudah praktikal berkesan melalui platform bisnes kacang sihat ini.

#Effective #Seriously #NoGimmick

CARA KERJA ECOSYSTEM

Proses Affiliate Ecosystem

#Effective #Seriously #NoGimmick

CARA-KERJA SISTEM

illustrasi cara kerja sistem affiliate ejen ecosytem didalam StokisOnline.

*Nota: Setelah 90’hari Ecosystem ini, ejen boleh upgrade pakej bila ada modal atau teruskan ecosystem untuk hasilkan pendapatan secara berterusan selamanya..

#Effective #Seriously #NoGimmick

TARIKH ECOSYSTEM

Ikuti teknik “Melanggan/Subscription” ecosystem ini, maka setiap ejen mampu capai matlamat miliki (side-income) setiap minggu berdasarkan tarikh jadual ini.

#Effective #Seriously #NoGimmick

TONTON VIDEO HD 4k

PENJELASAN ECOSYSTEM

Matlamat perjalanan roadmap sangat JELAS untuk capai KEJAYAAN seperti penjelasan cara kerja dan strategi yang anda tonton dalam video ini,

#Effective #Seriously #NoGimmick

HASIL ECOSYSTEM

(Zoom-in-image) >>Slide Right>>

#Effective #Seriously #NoGimmick

KALENDAR ECOSYSTEM

CONTOH : PLAN PAKEJ 300

(Zoom-in-image) >>Slide Right>>

#Effective #Seriously #NoGimmick

KESIMPULANNYA

Tindakan Penting CAPAI KEJAYAAN Yang Perlu Anda Lakukan SEKARANG,

#1. Join Affiliate Ejen Ecosystem (Percuma)

#2. Recruit 3’Ejen Affiliate Ecosystem (Percuma)

#3. Pada 1’hb Mulakan Bisnes Ikuti Kalendar Ecosystem & Hasilkan Pendapatan Setiap Minggu

Mudah Ι Praktikal Ι Berkesan

PILIH : NOW OR NEVER

Days
Hours
Minutes
Seconds

1’hb Ogos 2022 Mulakan Transaksi Pakej Ecosystem

"Sertai Affiliate Ejen Percuma"

#Effective #Seriously #NoGimmick

> PLAY VIDEO <

Play Video

>> Tutorial <<

 

PERHATIAN : Bisnes ini tidak sesuai kepada sesiapa yang hanya nak bisnes “MAGIC” ada hasil 1 hari terus jadi kaya-raya, dan “FANCY” copywriting yang terover panjang atau skrip closing “MEMUKAU”. Ia adalah BISNES NYATA hasil daripada pengalaman naik-turun-naik dalam dunia bisnes sebenar, Strategy business growth yang telah disusun khas terperinci untuk anda BERJAYA dengan semudah yang mungkin.

INFO LANJUT ?

(Info Lanjut? Sentuh ‘Klik Sini’ Diatas)

#Effective #Seriously #NoGimmick

Money Back Guarantee

Sekiranya Anda Ingin Wang Dikembalikan (refund), StokisOnline Kembalikan Wang Anda Tanpa Banyak Soal Mengikut Terma & Syarat. Baca T&C klik Logo MBG Diatas.

#Effective #Seriously #NoGimmick

ADA SOALAN?

Berkaitan StokisOnline atau cara kerja ecosystem tambah side income setiap minggu? Hubungi admin khidmat pelanggan kami. Soalan lazim? Klik disini.

017-9898 150 (Eddy)

DAH BACA website ini, tapi tak faham konsep..?

>>Tonton Video Dibawah Ini.<<

Perlukan Motivasi? >>Play Video Dibawah Ini.<<

(ambil iktibar pesen positif daripada sharing video ini)

All management system & sales team by : StokisOnlineTrading 18 Lorong Cermai 8, 13500 Permatang Pauh, Penang, Malaysia. Hotline : 017-9898 150 Email : StokisOnlineHQ@gmail.com Since May 2021 Latest update at 18 June 2022

© 2022 ALL COPYRIGHTS RESERVED by STOKISONLINE – Disclaimer –Term & Conditions – Privacy Policy

Open chat
1
Cara Hasilkan 6.6k Setiap Minggu?
Kepakaran Kami di Stokis Online Malaysia Membantu Anda Hasilkan Side-Income secara konsisten 60-6.6k Setiap Minggu Melalui Teknik Ecosystem-Affiliate paling cara mudah praktikal berkesan.
..
Ini kisah perjalanan founder Stokis Online bina bisnes unik demi kesejahteraan bebas kewangan orang ramai melalui StokisOnline.
.
Semoga bisnes ini dapat membantu insan dan menjadi ladang amal kebaikan untuk semua, mendapat redho keberkatan Tuhan Yang Maha Esa secara konsistan, amin in sha Allah. semoga bermanfaat
.
Hadi Mustaqim 36tahun, dilahirkan di hospital besar pulau pinang pada tahun 1986. bertuah dilahirkan daripada keluarga bisnes yang bekerja keras sehingga mencapai kejayaan.
.
Sejak umur 9-tahun bila cuti sekolah ayah selalu bawa aku berjumpa dengan para pedagang, pengimport, pelanggan tetap kesana-kesini.
.
Ayah dikenali sebagai pemborong dan pengimport produk kesihatan dan kosmetik yang dibawa dari negara jiran Indonesia, Thailand dan Philipina sehingga berkembang menjadi sebuah syarikat distributor dan stokis produk tempatan one stop centre yang lengkap.
.
Alhamdulillah persaing-pesaing bisnes kami majoritinya syarikat hebat dalam industri ini.
.
Dalam keadaan bisnes yang stabil dan berkembang. Hidup ini terasa sangat indah, kewangan melimpah, dapat shopping, rumah selesa, kereta idaman, bebas masa sehingga dapat jelajah melancong keluar negara Eropah, Amerika, negara-negara Arab, Jepun, China, benua Australia dll aku dah sampai.
.
Namun, dalam gemilang hidup, kadang kala aku terfikir kenapa Allah lahirkan aku dalam keluarga serba ada dan selesa sebegini.
.
Alhamdulillah Syukur nikmat, aku diberi akses dan peluang untuk jalankan bisnes.. networking yang mantap.. sehinggalah memiliki asset property.. kenderaan.. kilang.. syarikat itu dan ini.
.
Namun dalam kesenangan dan pelbagai akses kemudahan hidup.
.
Jauh dari sudut hati aku terfikir mengapa rezeki rakan sekeliling hidup tak macam aku. Mereka hidup kerja keras bating tulang setiap hari, kerja overtime demi duit gaji sedikit lebih, OT double.. triple payout dikala cuti hari peristiwa terpaksa dilakukan demi menampung keperluan hidup. Kuat aku berfikir solusi dan cara agar dapat bantu kongsi kebahagiaan hidup jemput rezeki besar. Jauh sudut hati nak saja aku berkata buat cara itu dan ini untuk berjaya dalam hidup namun itu tak mampu aku lakukan.
.
Impian aku dapat berkongsi nikmat hidup bebas masa ada duit extra untuk hidup lebih bermakna bersama keluarga, sahabat dan masyarakat.
.
Hidup aku lengkap serba ada, ada kalanya aku terlalu merendahkan diri untuk jaga hati perasaan lawan bicara. Namun aku tak menyesal pilih hidup cara low profile sederhana hingga kini.
.
Aku merenung berfikir cara nak bantu mereka hidup lebih selesa.
.
Sejak 2014, pelbagai cara aku buat, aku sediakan budget tahunan program untuk membantu dalam konteks bina bisnes.
.
Aku bantu kawan copy paste bisnes dengan cara buka beberapa cawangan didalam pasaraya dan hypermarket namun penghujungnya kecundang sebab jiwa pemalas dan tak jujur
.
Bantu kawan bagi modal asas, renovasi kedai, bagi hutang beli barang bisnes al-hasil hilang entah kemana dan banyak lagi..
.
4-tahun aku bergelut cuba bantu al-hasil rugi tergigit diri sendiri.
.
Kalau ikutkan kehendak rasa kesal hati, aku saman saja semua yang terlibat. Biar padan muka tapi itu tidak kulakukan..
.
Turning Point
.
Pada pertengahan tahun 2018, aku temukan kaedah cara tepat, jitu dapat bantu ramai manusia atasi masalah cara jemput rezeki tambah income setiap minggu,
.
Aku berguru dengan pelbagai sifu, mentor dan coach tersohor di Malaysia sejak tahun 2011 secara offline dan online.
.
Berbekalkan pengalaman bertahun-tahun, aku bina bisnes kali ini agar semua orang dapat buat income pasif yang selesa setiap minggu.
.
Aku temukan kata kunci “apa yang penting kerja sama” menjadi motto asas dalam bisnes kali ini.
.
Aku serius belajar menuntut ilmu digital kesana-kesini bertungkus lumus untuk siapkan legacy ini.
.
Pelbagai proses R&D.. try & error.. adjust by adjustment aku hadap sehinggalah kalendar bertukar ganti tahun 2021.
.
Alhamdulillah syukur Allah jua yang mendidik aku all the time, suka duka pahit manis aku dah hadap, now all is done, improvement by improving dah buat dan keep improving.
.
Motto bisnes, “Buat Kasi Jadi Sampai Jadi Sampai BERJAYA”
.
Aku berjaya hasilkan bisnes padu, bisnes out of the box. bisnes unik lain daripada yang lain yang ada dipasaran.
.
Paling BEST, Orang yang tak biasa menjual pun mampu buat jika ada keinginan untuk maju sehingga berjaya
.
Berkat sokongan keluarga, Joe dan kawan-kawan Stokis Online telah dijayakan dengan motif untuk dapat bantu lebih ramai insan-insan yang memerlukan bagi menambah sumber pendapatan dengan kaedah yang mudah
.
Syukur tak terhingga Stokis Online berada pada masa yang sangat tepat di kala musim pendamik C19 dimana ramai insan di Malaysia terjejas pendapatan dan Stokis Online hadir untuk bantu meringgankan beban kewangan dangan cara bisnes yang unik.
.
Melalui bisnes konsep yang ada dalam StokisOnline, semoga suara keluhan para peniaga perang diskaun harga margin tipis menggila, bisnes slow, tidak ada pembeli, hutang tak bayar, tak pandai bisnes, bisnes bermusim semuanya teratasi dengan teknik "ecosystem-affiliate" dalam StokisOnline.
.
In sha Allah
.
Kami sangat yakin Anda dapat hasilkan income 6.6k atau bersamaan nilai pendapatan bersih RM3.3K setiap minggu dengan cara yang paling mudah praktikal berkesan asalkan diri ada kemahuan untuk maju dan berjaya.
.
In sha Allah Bismillah
.
Ayuh, Sama-sama kita jemput rezeki. Doa dan harapan agar kita semua dapat hidup lebih sejahtera, dan hidup berbakti kepada diri, keluarga, masyarakat dan negara.
.
Rumusan akhir kata,
.
Impian cita-cita aku, nak lihat ramai orang bebas masalah kewangan yang selama bertahun-tahun telah aku usahakan ini capai kejayaan.
.
Semuanya Demi Anda.. Demi Kebaikan.. Keberkatan Demi Allah dan Nabi..
.
Dan bila tiba masa ditanya soalan “apa yang kamu kerjakan semasa HIDUP didunia?” Aku dapat jawab soalan itu dengan jawapan yang tenang, baik dan berbahagia.
.
Jadi..
Bersedia dan SERIUS bina side-income setiap minggu secara berterusan?
.
klik butang hijau "open chat" sekarang
.
Salam Maju Jaya
Founder & team StokisOnline
Tn.Hadi Mustaqim